Visa allastudier.se som: Mobil
Intensive PT

Certifierad PT-utbildning på distans
Vi förstår att du inte har obegränsat med tid. Det är därför vi har skapat en intensivutbildning på distans. Du slipper resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta.

Vi var först i Sverige med att gå över till detta utbildningsformat och idag är vi överlägset störst. Vi hjälper hundratals personer att utbilda sig och få jobba som personliga tränare varje år. 

Om utbildningen hos Intensive PT
Förutom att vi utbildar dig i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i praktiken. Vi pratar om vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi förmedlar våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att vi lär er att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat.

Stöd efter utbildningen
Du som elev har vårt fulla stöd före, under och efterutbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration.


Visa alla utbildningar med Intensive PT

Utbildningar

Eftergymnasialt
Yrkesutbildning
Hälsa / Skönhet / Friskvård
Träning Ort
Certifierad PT Utbildning på distans Distans

Visa alla

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Intensive PT
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Intensive PT

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Intensive PT, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön