Certifierad PT Utbildning på distans

Intensive PT
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Individuell takt
Heltid/Deltid
19 900 SEK inkl. moms
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
Certifierad PT

Certifierad PT Utbildning på distans

IntensivePT är Sveriges överlägset största PT-Utbildning på distans. Utbildningen passar perfekt för dig som vill bli PT men inte har möjlighet att åka fram och tillbaka till skolan varje dag eller om du inte har möjlighet eller vill ta ledigt från jobbet för att utbilda dig.

Plugga i lugn och ro
Med våra distansbaserade föreläsningar 17:00 -21:00 kan du utbilda dig i lugn och ro hemma i soffan. Alla föreläsningar spelas dessutom in så det gör inget om du missar något.

Om utbildningen
Förutom att vi utbildar dig i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i praktiken. Vi pratar om vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi förmedlar våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att vi lär er att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat.

Stöd före, under och efter utbildningen
Du som elev har vårt fulla stöd före, under och efter utbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration.

Utbildningens innehåll
Kursplanen innehåller teori och praktiska övningar inom bland annat:

 • Anatomi
 • Fysiologi
 • Träningslära
 • Näringslära
 • Neurokemi
 • Biomekanik
 • Kosttillskott
 • Skador
 • Kettlebells
 • Olympiska lyft
 • Gymnastik
 • Grundrörelser
 • Uppvärmning
 • Kinesiotejp
 • Tester
 • Programkonstruktion
 • Fettförbränning
 • Muskeluppbyggnad

Sagt av tidigare studenter
"En kanon bra utbildning. Med mkt kompetenta lärare och föreläsare. Det är en tuff utbildning som kräver en otrolig disciplin under studierna. Jag kan varmt rekommendera denna."

-Erika Hjäpre, Sportlife

'"Intensiv, intressant och grymt kul utbildning där man måste ha fullt fokus all vaken tid för att ta in, smälta och lära. 5 hantlar av 5 möjliga åt alla föreläsare/utbildare i både de teoretiska och praktiska delarna av kursen. Rekommenderas!"

-Pernilla Nord, Träna Med Mig

"Riktigt bra utbildning! Heltäckande och pedagogiskt. Materialet känns genomtänkt och alla lärare är engagerade. Stark rekommendation från min sida" 

-Erik Jernberg, Barbell Club Bergslagen

Kostnader
Vi erbjuder delbetalning via vår partner Svea Ekonomi. Du kan betala på 12 eller 24 månader helt utan ränta eller extra kostnader. Det enda du behöver göra är att skriva att du önskar delbetala när du anmäler dig så löser vi resten. Nu erbjuder vi även betalning med BitCoin

Fortsatta studier
Vi har tränare med utbildning från oss på de flesta gymkedjor i Sverige. Vi har även tränare från oss i USA, Australien, Brasilien, Malta, m.m. Om din plan är att starta eget lär du dig mer om detta i vår föreläsning "Jobba som PT". I vår samlade grupp för alla som klarat utbildningen finns representanter från Sveriges bästa kedjor för att erbjuda jobb.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Examen & Intyg

IntensivePT är godkända för att ge ut Personal Trainer (EQF Level 4) via EuropeActive (EHFA)

Intensive PT

Certifierad PT-utbildning på distansVi förstår att du inte har obegränsat med tid. Det är därför vi har skapat en intensivutbildning på distans. Du slipper resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon...


Läs mer om Intensive PT och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Certifierad PT Utbildning på distans
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Intensive PT

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för Certifierad PT Utbildning på distans

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad PT Utbildning på distans från Intensive PT, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön