Visa allastudier.se som: Mobil

Välfärdstekniksamordnare

Nackademin Yrkeshögskola
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Distans
100 yh-poäng
Deltid
Distans
Startdatum: 2020-08-01 - Distans

Förkunskaper

Du är behörig att antas till en yrkeshögskoleutbildning om du uppfyller något av följande: 1. Har en gymnasieexamen från gymnasieskolan eller kommunal vuxenutbildning. 2. Har en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven i punkt 1. 3. Är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning. 4. Genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet har förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Förutom detta ställs följande krav: Kurser: Vård- och omsorgsprogrammet Etik och människans livsvillkor, 100p Hälsopedagogik, 100p Medicin 1, 150p Psykiatri 1, 100p Psykologi 1, 50p Specialpedagogik 1, 100p Vård- och omsorgsarbete 1, 200p Vård- och omsorgsarbete 2, 150p OCH Yrkeserfarenhet Omfattning och längd: 1 år heltid Typ av yrkeserfarenhet: Sökande till utbildningen ska ha arbetat som undersköterska eller stödassistent under minst ett år heltid. Arbetslivserfarenheten kan ha erhållits inom olika typer av verksamheter inom vård- och omsorg. Exempel på verksamheter är kommunala och privata omsorgsverksamheter som äldreboende, hemtjänst, boende med särskilt stöd, daglig verksamhet eller motsvarande. Även arbetslivserfarenhet från vårdverksamheter som vårdcentral, sjukhus eller motsvarande är lämplig.

Nackademin Yrkeshögskola

Nackademin Yrkeshögskola

Nedräkningen till din nya karriär börjar - nu!

Nackademin gör dig redo för jobb. Vi är störst på yrkehögskolesutbildning i Stockholm och erbjuder ett unikt nätverk med över 1000 företag. En fjärdedel av din studietid på Nackademin består av praktik hos ett företag - och 9 av 10 studenter...


Läs mer om Nackademin Yrkeshögskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Välfärdstekniksamordnare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Nackademin Yrkeshögskola

Tomtebodavägen 3a
171 65 Solna


Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Välfärdstekniksamordnare från Nackademin Yrkeshögskola, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Välfärdstekniksamordnare

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: