Avancerad Klippning

Scandinavia Barbering Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
2 dagar
Heltid

Avancerad Klippning

Avancerad Klippning

Varför ska du välja vår 2 - dagars kurs Avancerade klipptekniker?

Du som redan har vana, erfarenhet och är redo att fördjupa och finslipa dina kunskaper ytterligare, Vi har Kursen! Vårt unika träningsprogram leds av våra skickliga lärare som lotsar dig vidare i Avancerade klipptekniker.

Från kursen Avancerade klipptekniker vill vi att du ska gå hem med fördjupade kunskaper i klipptekniker, du ska få större inblick i: Långa frisyrer, korta frisyrer, ökande längder, lika längder, gradering, ihopklippning (connect and disconnect), maskintekniker, finnish och fade. 2 - dagars Kurs i Avancerade klipptekniker: Vi vill hjälpa dig med din utveckling inte bara när det gäller tekniska färdigheter utan även på en personlig nivå med fördjupning inom service och konsultation i kundmötet. Grupperna är små vilket gör att du får mycket och personlig handledning. Du kommer lägga till kunskaper till dina nuvarande och växa i yrket som barberare.

  • Innehåll Dag 1: Långa frisyrer samt ihopklippningar (connect and disconnect)
  • Innehåll Dag 2: Maskinklippningar, finnishklippningar och fadingtekniker

Förkunskaper

Denna kurs passar för alla som redan jobbat ett tag, vilket innebär att du har goda kunskaper i grundläggande klipptekniker och arbetar eller har arbetat som barberare. Passar även dig som är frisör och vill fördjupa dina kunskaper i Avancerade Klipptekniker på herrsidan. Genom att fokusera på din utveckling, ökar vi din potential så att du kan växa inom barberaryrket nu när efterfrågan på barberare ökar snabbt.

Scandinavia Barbering Academy

Välkommen till Scandinavia Barbering Academy!

Vårt mål är att utbilda dig till en av Skandinaviens bästa Barberare. Vi vill hjälpa dig bli en skicklig barberare som bemästrar all barberarteknik, oavsett om du är nybörjare eller aktiv barberare/frisör, vi har utbildningar på alla nivåer. Våra enormt...


Läs mer om Scandinavia Barbering Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Avancerad Klippning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Scandinavia Barbering Academy

Maria Prästgårdsgata 29
118 52 Stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för Avancerad Klippning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avancerad Klippning från Scandinavia Barbering Academy, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön