Visa allastudier.se som: Mobil

Barberarutbildning - Komvux

International Hair Academy
Sammanfattning
Yrkesvux
Danderyd, Lidingö, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg - Visa alla  
45 veckor
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Danderyd
2022-09-05

Lidingö
2022-09-05

Sigtuna
2022-09-05

Sollentuna
2022-09-05
2022-07-10
Kommunal barberarutbildning

Barberarutbildning - Komvux

Välkommen till International hair academy

International Hair Academy är en skola med 5 lärare som gemensamt besitter bred kunskap. Vi vidareutbildar oss ständigt för att just du som elev på skolan ska få chans till kunskap om de senaste trenderna samtidigt som vi värnar om den grundläggande kunskapen du behöver för att lyckas i din framtid som frisör eller barberare. 2019 gick skolan från att enbart vara en privat utbildning till att även kunna erbjuda kommunal vuxenutbildning.

Skolan har stora rymliga lokaler med bland annat en elevsalong som tillåter 30 kunder samtidigt. Är din dröm att bli frisör eller barberare så hjälper vi dig förverkliga den. Välkommen till oss på IHA!

Upplägg

Utbildningen bygger på nio kurser inom hantverk, totalt 1500 poäng och sträcker sig över 45 veckor genom högre studietakt utifrån beviljad individuell studieplan. Kursstarter i mars har ett sommaruppehåll på 5 veckor.

Undervisningen sker genom klassrumsundervisning, 33,5 poäng per vecka, med minimum 55% garanterad lärarledd undervisning på plats. Den lärarledda platsförlagda undervisningen är fördelad på 3 dagar i veckan ca 9-16. Övriga studier sker genom distansundervisning. I fjärde kursen kommer du som elev ta emot kunder i skolans salong under handledning av våra professionella lärare.

Kostnader

Skolan tillhandahåller dig alla verktyg och all litteratur under utbildningstiden och står för kostnaden för våra elevers delprov! Alltså tillkommer INGA extra kostnader! Utöver obligatoriska kursmoment ingår även kurs i öronhåltagning med Blomdahl och utbildning i hårersättningar.

International Hair Academy

International Hair Academy-Frisörutbildningen med jobbgaranti!

Nu erbjuder vi även kommunal vuxenutbildning-gratis och CSN berättigad! Som en del av Raise Gruppen har International Hair Academy ett samarbete med koncernens 150 salonger i både Sverige och Norge. Deras frisörutbildning eller barberarutbildning i nya fräscha lokaler i Upplands Väsby tar...


Läs mer om International Hair Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Barberarutbildning - Komvux
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

International Hair AcademyRecensioner

Det finns inga recensioner för Barberarutbildning - Komvux

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Barberarutbildning - Komvux från International Hair Academy, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön