Recensioner av Certifierad Marknadsassistent

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.

Sara Wendel

Det bästa med utbildningen är att det var ett bra och smidigt upplägg. Det är väldig fördel att man har tillgång till kursmaterialet i ett år från start och att man kan nå det både från telefon och dator. Webbportalen som används har fungerat klockrent och det är enkelt att se vilka delar man har gjort och vilka delar man har kvar. Bra med e...

Visa hela
Aziz Denha Hanna

Utbildningen innehåller jättebra information om ekonomi och hur man kan behandla olika typer av ekonomiska problem. Tack så jättemycket!

Natalia Eliasson

Det bästa med utbildningen är att man kan studera då när man har tid.

Mattias Kober

Jag tycker att delen med Organisation/ledarskap, marknadsföring och ekonomi var det bästa med utbildningen. Friheten att själv välja studietakt och att man kunde planera upp sina studier på ett nytt sätt. Enkelheten att plugga var som helst. Tack så mycket för en bra och lärorik kurs!

Lina Larsson

Jag är supernöjd med min utbildning!! Enkel att förstå, enkel att genomföra och allt i sin egen takt! Bra uppdelning av modulerna och allt blev mer på "riktigt" men hjälp av alla övningsuppgifter; mycket smidig inlärning. Så nu på rak arm när jag är färdig, så önskar jag inte att utbildningen vore utformad på något annat vis än vad den är.

Visar 1-5 av 5 recensioner