Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Inredare

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 53 recensioner.

Barbro L
(5)
Utbildningens utformning med både undervisning och praktiska exempel gjorde det enkelt och lättbegripligt att ta till dig kunskapen. Mycket nöjd deltagare!
Sophia S
(4)
Jag är väldigt nöjd över lag med utbildningen, men jag hade önskat lite mer ingående fakta/information i vissa kapitel, tex inredningsstilar. Jag hade också önskat fler klipp på när Lulu eller Maria arbetar för att få en bild av hur det kan se ut på riktigt. Alltså från ett möte med kund, hur de väljer material utifrån det och all planering för...
Visa hela
Arjana T
(5)
Jag känner mig nöjd och hade lätt att förstå samt jag har lärt mig det jag saknade. Nu känner jag mig mer kompletterad. Tack
Anonym
(5)
Bra sammanfattning
Annette G
(5)
Jättebra och tydliga genomgångar av allt!
Jelena Z
(5)
Väldigt nöjd. Pedagogisk, inspirerande och lärorikt utbildning.
Beverly G
(4)
It was a great basic course. The volume in some chapters was low, but overall the content was easy to understand. Lulu and Maria were fun to work with! Thank you!
Ulrika T
(5)
Det har varit mycket informativt, kul, positivt och bra med alla fina bilder. Jag blev väldigt inspirerad, blir så sugen på att jobba med inredning på olika sätt. Det var lätt att ta informationen till mig, jättekul att lära mig att göra moodboards, bra tips
Tove S
(5)
Jag har lärt mig så otroligt mycket under denna utbildning och den har hjälpt mig så otroligt mycket i arbetslivet. Jag känner mig mycket säkrare och jag jobbar nu inom homestyling och vill fortsätta inom inredning. Tack Lulu och Maria!
Ulrika P
(5)
Jag har fått en utbildning som matchade mitt intresse, så det var med stor glädje jag genomförde den. Blev också väldigt inspirerad av den! :)
Helen L
(4)
Helt ok men lite kort.
Åsa H
(4)
Margreth J
(4)
Mycket trevlig utbildning
Camilla F
(5)
Jag tycker att det var en väldigt intressant och lärorik utbildning som gjorde att jag ännu mer fick upp intresset för inredning och ett bevis på att detta verkligen är min dröm och något jag vill spendera resten av mitt yrkesliv med att göra.
Monica C
(5)
Jag fick mycket nyttig information och inspiration som gör att jag känner mig ännu mer säker på det jag gillar och framförallt vill göra i framtiden!
Maud T
(5)
Det var spännande och intressant en del visste jag innan eftersom jag jobbar med textil och färger i kläder idag. Historian var spännande nu förstår man hur allt hänger ihop.
Anonym
(4)
Lätt att förstå och få ett helhetsintryck
Sandra J
(4)
känner mig mycket nöjd med utbildningen
Lisette
(5)
Tycker att kursen innehöll många viktiga bitar under så kort tid som 98 h samt att den var både med film (inredning i lägenhet), bilder , videos
Katja N
(4)
En bra utbildning som passar perfekt för en nybörjare.
Frida N
(5)
Fantastiska människor som älskar sitt arbete kan inte annat än inspirera!
Camilla O
(3)
Kunne vært noen praktiske oppgaver også. Ellers er jeg fornøyd=)
Shara
(5)
Jag har fått mycket bra information och lärde mig bra om va jag behöver ha.
Fanny L
(5)
Väldigt nöjd! Kul med engagerade och motiverande lärare!
Linda S
(4)
Nöjd.
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön