Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Samtalscoach

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 126 recensioner.

Hanna N
Mycket bra upplägg! Duktig lärare och intressanta föreläsningar, lagom långa. Perfekt att kunna gå tillbaka och se allt igen.
Niklas B
Den ger en förståelse för människors drivkrafter och övertygelser.
Sabina V
Signe S
Jag tyckte att utbildningen gav en fantastisk överblick över en mängd områden som jag tror är centrala för effektiv coachning. Den har hjälpt mig reflektera över hur jag vill jobba som coach, framförallt genom en mängd små övningar, och den har bidragit till att jag känner mig säkrare och mer inspirerad på vägen framåt. Det jag personligen hade...
Visa hela
Malin N
Det var skönt att man kunde lyssna och att det inte var massa läsa. Mycket bra förklarat av olika moment.
Josefine H
Utbildningen har gett mig precis det jag sökte och lite mer. Utbildningen har gett mig möjlighet att utforska och vidareutvecklas både som person och i mitt karriärsval. Tipp topp!
Viktoria L
Det gav mig mer än jag förväntade mig
Marilyn W
Utvecklingsglädje
Elin J
Så mycket nyttigt.
Michaela J
Noggrant och utförligt, väldigt bra lärare.
Ulrika N
Passade mig bra att gå en digital distansutbildning.
Åsa B
Massor av nyttig information, kunskap och verktyg presenterades på ett tydligt och engagerat sätt. Mycket nöjd!
Richard M
Bra upplägg med tydlig vägledning genom hela utbildningen. Rikligt med extramaterial som går att anpassa efter eget behov.
Sofie B
Jag är väldigt nöjd med utbildnings innehåll och den har passat mig enormt bra genom att vara så flexibel i var och när man går den. Det som jag kan sakna är att jag skulle vilja ha någon typ av avslutningssamtal eller avstämning för att bolla kursen lite och få lite tips på vilka saker som just jag skulle behöva tänka mer på.
Jennie S
Så bra med distansutbildning och att kunna plugga när jag själv vill och orkar. Bra och tydlig lärare, nu är jag inspirerad att börja jobba med coachning!
Linda S
Jag kunde mycket innan då detta ämne legat mig varmt om hjärtat länge, men jag känner ändå att mina kunskaper fördjupats. Det har varit lätt att spola fram på delar som jag redan kan och lyssna/titta igen på de delar som jag vill utvecklas i samt pausa för att hinna anteckna vilket jag annars tycker är svårt på en live-utbildning. Positivt är o...
Visa hela
Per K
Eftersom jag har jobbat med människor i större delen av mitt liv, gav detta mig ytterligare ett verktyg. Det ingår i mitt jobb att vägleda och få fram det bästa i arbetsgruppen så detta var ett välkommet bidrag för mig.
Linnéa Å
Jag är så tacksam av att jag tog detta beslut och gick igenom hela denna fantastiska utbildningen. Tack finaste Jacob, DU har gjort mina dagar med denna utb. Jag vet precis vad jag vill eftersom jag brinner för att hjälpa de som behöver hjälpen som jag aldrig fick. TACK ÄN EN GÅNG, JACOB <3 / Linnéa Ågren 20220124
Birgitta M
Utbildningen är väldigt konkret och tydligt utformad. Bra att kunna gå tillbaka och repetera.
Wictoria L
Spännande och lättsam utbildning.
Candela T
Tydlig, informativ, engagerande, inger självkännedom
Victor E
För luddiga instruktioner på övningar till de olika momenten, men även för stora. Inte hanterbart för att kunna ta till sig. Hade önskat mer frågor på varje film för att riktigt förstå vad jag har kollat och lyssnat på. Lite halvsega Powerpoint presentationer, sömniga och tråkiga. Inga man klara av att kolla på en längre stund på.
Anna H
Den var bra Jacob är väldigt kunnig inom coaching.
Lamia A
Det är en utbildning som hjälper mig att förstå min självkänsla och förbättra min självmedvetenhet först och sen ha koll på hur jag bör reagera samt kommunicera med andra omkring mig sen genomföra allt som jag har lärt mig att hjälpa mina klienter mm.
Lindah S
Fantastisk så taggad, enkel att följa. Klart och tydligt och metodisk
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön