Operativ ledare – inriktning Revenue Management

Akademi Båstad Yrkeshögskola
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Båstad, Distans
150 yh-poäng
Deltid
CSN-berättigad
Operativ ledare - inriktning Revenue Management

Operativ ledare – inriktning Revenue Management

Jobba med ledarskap inom Revenue Management

Utbildningen ger dig i din yrkesroll som Operativ ledare kompetens att utifrån verksamhetens idé och mål ta lönsamma beslut och leda verksamheten på ett hållbart sätt.

Vad arbetar en Operativ ledare med?

Att jobba som operativ ledare är varierande, roligt, ansvarsfullt och utvecklande. Men samhället förändras konstant vilket gör att det ställs högre krav på yrkesrollen såsom att öka verksamhetens lönsamhet samtidigt som det läggs stort ansvar och ökade krav på personalhantering, omvärldsbevakning, säkerhet och responsible business. Det är viktigt att ha stor ekonomisk förståelse och kunskap inom området Revenue Management som kortfattat innebär att sälja er produkt till rätt kund vid rätt tillfälle. Detta samtidigt som du jobbar för att behålla och attrahera nya medarbetare och skapa ett hållbart ledarskap.

Under 10 månader ger ledarutbildningen dig som mellanchef, med en ansvarsroll på din anläggning eller som har en ambition att nå dit, en möjlighet till att få fördjupad kompetens fart inom ledarskap, försäljning, Ekonomi och Revenue Management där samtliga kurser är viktiga faktorer som bygger och utvecklar verksamheten.

Utbildningens mål är att du ska utveckla kompetens för att leda en avdelning/verksamhet operativt, främst inom logiverksamhet eller en av dess avdelningar. Utbildningen ger dig en stor förståelse om Revenue Management, en metod som bygger på att ta kontroll över efterfrågan och priset för att maximera intäkterna – är en förutsättning för att kunna ta rätt beslut och leda verksamheten.

Hur lång är utbildningen?

Utbildningen pågår under två terminer på trekvartsfart och halvdistans. Detta möjliggör att du som studerar med fördel kan kombinera ditt ordinarie arbete med studier. Utbildningsträffar sker i Båstad vid tio tillfällen under läsåret, träffarna pågår ca tre dagar per gång och sker ungefär en gång i månaden. Mellan träffarna arbetar du med projekt och instuderingsuppgifter på distans både enskilt och i mindre grupper. En dag i veckan utöver utbildningsträffarna bör du avsätta för att klara de krävande men garanterat givande kurserna.

Yrkesrollen som operativ ledare med inriktning Revenue Management ligger helt rätt i tiden!

Varför välja Akademi Båstad Yrkeshögskola?

Externa föreläsare

Samarbete med

branscher

Behov på

arbetsmarknaden

Förkunskaper

Antagningskrav för utbildningen

Du behöver grundläggande behörighet och dokumenterad branschspecifik yrkeserfarenhet, antingen på tre år på minst halvtidsarbete eller ett och ett halvt år på heltid inom logibranschen eller liknande. Annan yrkeserfarenhet kan vara en yrkesroll inom besöksnäringen där man har stor förståelse för branschen. Exempel på branscherfarenhet: reception, konferens, restaurang, housekeeping, teamleader, konferensansvarig, receptionsansvarig, restaurangchef.

Utbildningen startar i september 2023. Välkommen med din ansökan som görs via yh-antagning.se.

Akademi Båstad Yrkeshögskola

En utbildningsanordnare med lång erfarenhet!

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management, Restaurang och Vård. Samtliga Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet...


Läs mer om Akademi Båstad Yrkeshögskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Operativ ledare – inriktning Revenue Management
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Recensioner

Det finns inga recensioner för Operativ ledare – inriktning Revenue Management

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Operativ ledare – inriktning Revenue Management från Akademi Båstad Yrkeshögskola, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön