Visa allastudier.se som: Mobil

Allergi informatör - distans

Bergklint education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
4 dagar heltid - 6 månader deltid
Heltid/Deltid
3 120 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Distans
3 120 SEK
2021-08-30

Distans
3 120 SEK
2021-09-27

Distans
3 120 SEK
2021-10-25

Distans
3 120 SEK
2021-11-29
Bergklint education

Allergi informatör - distans

Distansutbildning till Allergi informatör!

Arbetar du i t.ex. kök eller skola och behöver en fördjupad kompetens inom olika allergier? Arbetar du som egen företagare inom hälso-området och vill bredda dina kunskaper eller du kanske helt enkelt bara vill lära dig mer om allergier? Då är utbildningen Allergi informatör en utbildning för dig.

Under utbildningen går du igenom de olika födoämnesallergierna och hur du på bästa sätt kan göra kosten så säker som möjligt för de som är drabbade. Du får också lära dig hur du kan undvika kontaminering och förhindra allergianfall.

Distansutbildning som bygger på vetenskaplig forskning

Allergiutbildningen är framtagen av personer med hög kompetens inom området hälsa och med lång erfarenhet av att kompetensutveckla personal som arbetar ut mot berörda grupper.

Utbildningen Allergi informatör bygger på vetenskapligt förankrad forskning och omfattar både teoretiska och praktiska moment, med olika kundfall, vilket gör dig väl rustad för att arbeta ut mot berörda grupper direkt efter slutförd utbildning.

Under hela utbildningen får du stöd och vägledning av kompetent och erfaren lärare som ger snabb återkoppling på era frågor. Korrespondensen sker via mail!

Vad behövs för att kunna delta på distansutbildningen?

För att delta på utbildningen krävs tillgång till obligatorisk litteratur, samt dator och internetuppkoppling. Utbildningen omfattar 4 dagars heltidsstudier. Väljer du att läsa på deltid så har du 6 månader på dig att slutföra utbildningen.
När du är klar med utbildningen har du en fördjupad kompetens för att arbeta på ett säkert sätt med mathållning ut mot de grupper som lider av någon födoämnesallergi.

Kursinnehåll

  • Allergiers uppkomst
  • Symptom och reaktioner
  • Diagnostisering
  • Vanliga livsmedelsallergier
  • Allergier i förskola/ skola
  • Märkning
  • Samtalsmetodik/Motiverande samtal i praktiken
  • Praktiska övningar

Ansökan och behörighet

Det är en fördel att ha gymnasiekompetens, om du ska kunna följa med på kursens nivå, men inga formella förkunskaper krävs. Det viktigaste är att du har ett stort intresse inom området.

Examen, diplom m.m.

Efter kursens slut och godkända uppgifter ges ett kursintyg på slutförd utbildning! Avgift för kursintyg, 400 kr (exkl.moms) 500 kr (inkl.moms).

Kostnader

Kostnaden för kursen är 3.120 kr (inkl. moms), 2.496 kr (exkl. moms). Du har även möjlighet att läsa utbildningen genom finansiering. Tillsammans med skolans samarbetspartner, Svea Ekonomi, kan de erbjuda delbetalning, räntefritt på upp till 12 mån. Du väljer själv på hur lång tid du vill lägga upp betalningen.

Bergklint education

Välkommen till Bergklint education

Bergklint education är ett utbildningscenter som erbjuder kompetensutveckling inom kost, hälsa och livsstil. Vi erbjuder både yrkesutbildningar såväl som vidareutbildningar, både på distans och på plats, utbildningarna är kompetenshöjande och gångbara på marknaden. Våra elever är såväl privatpersoner som anställda...


Läs mer om Bergklint education och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Allergi informatör - distans
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Bergklint education

Recensioner

Det finns inga recensioner för Allergi informatör - distans

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Allergi informatör - distans från Bergklint education, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön