Visa allastudier.se som: Mobil

Frisvårdskinesiologi grundkurs

Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Ulricehamn
4 dagar
Deltid

Frisvårdskinesiologi grundkurs

Lär dig testa näringsobalanser, födoämnesöverkänslighet och behov av detox. Lär dig testa vilka organ som är påverkade och vilka åtgärder som passar bäst, t ex näringstillskott, utrensande örter och behandling av öronpunkter. Läs mer i den detaljerade informationen.

För dig som vill arbeta med friskvård och ett fantastiskt komplement för kroppsterapeuter med flera. Passar också dig som vill hjälpa nära och kära.

Förkunskaper

Skicka in en anmälningsblankett. Inga förkunskaper krävs.

Examen & Intyg

Närvarointyg erhålles efter genomgången kurs. För diplom kan man vidareutbilda sig till Diplomerad Friskvårdskinesiolog.

Kostnader

7000 kr varav 1000 kr i anmälningsavgift

Vid anmälan senast 2 månader före kursstart ges 700 kr rabatt.

Avgiften inkluderar testkitt på drygt 90 testampuller, studiematerial på drygt 100 sidor och punktsökare för öronens akupunkturpunkter.

Kursavgiften tjänar du snabbt in när du börjar erbjuda analyser. Ta emot 10 personer för 700 kr och kursen är betald! En investering för livet.

Utbildningens innehåll

Du lär dig att testa och åtgärda

Näringsobalanser, överkänslighet/allergi, stress, gifter och slaggprodukter kan medföra i stort sett vilka besvär som helst, eftersom kroppens celler då inte kan fungera optimalt. För att hjälpa kroppen att komma i balans och hålla sig frisk bör man därför:

Främja utrensning och avlasta från gifter!

Du lär dig att med hjälp av kinesiologin testa vilka organ och vävnader som är belastade av gifter och slaggprodukter och hur du kan hjälpa kroppen genom avlastning och utrensning (detox). Du lär dig att testa vilken typ av detox som passar för just de obalanser som du har hittat. Du får också allmän information om hur du kan avlasta kroppen från gifter genom enkla förändringar i din vardag. 

Tillföra näring!

Du lär dig att med hjälp av kinesiologin testa vilka näringsobalanser som förekommer och hur du kan åtgärda dem. Rätt kosttillskott till rätt person vid rätt tillfälle!

Avlasta från störande födoämnen!

Du lär dig att med hjälp av kinesiologin testa vilka födoämnen, kosttillskott eller andra ämnen som det finns överkänslighet mot. Bara detta enkla test kan förändra människors liv till det bättre och ofta på mycket kort tid. Du får också allmän information om vilken föda som bidrar till sjukdom respektive hälsa. 

Reducera stress och öka energin!

Utöver det ovan lär du dig också enkla metoder som kan reducera stress, öka energi och öka rörlighet i ryggraden (där nervsystemet sitter)

Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden

Biopatiska Kinesiologiskolan och Akademien för Bowenterapi

Drivs av Biopat och Bowenterapeut Monika Lindblom, som har arbetat med kinesiologi och bowenterapi sen 1990-talet och undervisat sen 2001. Utbildningarna är mycket uppskattade, eftersom de är innehållsrika, har gedigna studiematerial och pedagogiska upplägg. Teori varvas med praktik. Följande utbildningar...


Läs mer om Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Frisvårdskinesiologi grundkurs
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden

Recensioner

Det finns inga recensioner för Frisvårdskinesiologi grundkurs

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Frisvårdskinesiologi grundkurs från Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön