Global programvaruteknik

Blekinge Tekniska Högskola
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlskrona
7.5 hp
Deltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Höst 2023 - Karlskrona

Global programvaruteknik

Många mjukvaruutvecklingsprodukter utvecklas idag av ingenjörer som sitter spridda över flera företag och/eller platser. Denna typ av miljö erkänns vara väsentligt distinkt från ett projekt som har möjligheten att utveckla allt på samma plats inom samma väggar, och därför behöver moderna mjukvaruingenjörer bekanta sig med de utmaningar och rutiner i samband med ett distribuerat arbete. Kursens syfte är att ge kunskap och förståelse för de globala mjukvaruprojektens specifika egenskaper och outsourcing i synnerhet med avseende på kommunikation, samverkan och samordning av aktiviteter samt vikten av att tolka och på ett noggrant sätt utnyttja mångfalden (inklusive kulturella, och organisatoriska) för en professionell karriär. Kursen ska ge en ”state-of-the-art” kunskap inom området och kommer fokusera på praktiska klassrumsövningar och industriella fallstudier som en källa till reflektion och lärande.

Varför välja Blekinge Tekniska Högskola?

Bra kontakter med näringsliv

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildningar

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs avklarade kurser om minst 60 hp inom programvaruteknik eller datavetenskap inklusive avklarade kurs(er) inom mjukvaruutveckling och mjukvaruutvecklingsprojekt i grupp om 15 hp.

Blekinge Tekniska Högskola

Blekinge Tekniska Högskola - BTH

BTH är en teknisk högskola – som är mycket mer än teknisk. Vi är en lite mindre högskola som valt att fokusera på ett mindre antal områden där vi verkligen kan skapa förändring och driva utveckling. Centralt är innovation, digitalisering och hållbar...


Läs mer om Blekinge Tekniska Högskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Global programvaruteknik
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Blekinge Tekniska Högskola

Recensioner

Det finns inga recensioner för Global programvaruteknik

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Global programvaruteknik från Blekinge Tekniska Högskola, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön