Visa allastudier.se som: Mobil

Studera i Sydney på prestigefyllda University of New South Wales (UNSW Sydney). Det här är ett av de absolut bästa universiteten i Australien och ingår i Group of Eight, Australiens motsvarighet till Ivy League i USA. Skolan rankas topp 10-15 i världen inom bland annat Business och Engineering. UNSW, som skolan förkortas, har flera gånge rblivit utsett till det universitet som arbetsgivarna själva helst anställer ifrån. En Study Abroad-termin eller en examen härifrån ser garanterat mycket bra ut på ditt CV.

University of New South Wales är ett stort universitet med över 50 000 studenter, varav ca 11 000 är internationella från 120 olika länder. Därför är utbudet av högklassiga utbildningar och kurser också väldigt stort. Det är alltid saker på gång både på och utanför skolan och utbudet av aktiviteter är också närmast obegränsat. UNSW har dessutom ett perfekt läge i Sydney med närhet till några av Sydneys bästa stränder, surfing och självklart även centrum i pulserande och färgstarka Sydney!

4 skäl att studera på UNSW i Sydney

  • Rankas som ett av världens 45 bästa universitet, medlem av Group of Eight.
  • Rankas topp 10 i världen inom Business, topp 15 i världen inom Engineering. Har även höga rankningar inom en stor mängd andra ämnesområden.
  • Mycket hög nivå på kurser och utbildningar. Se vilka kurser våra tidigare Study Abroad-studenter har valt!
  • Perfekt läge i fantastiska metropolen Sydney, nära både stränder och centrum.
Visa alla utbildningar med UNSW Sydney

Utbildningar

Hitta till utbildaren

UNSW Sydney

Recensioner

Det finns inga recensioner för UNSW Sydney

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön