Visa allastudier.se som: Mobil

Begränsad behörighet BB1

Distansia
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Begränsad behörighet BB1

Begränsad behörighet BB1
Begränsad behörighet BB1Arbeta med elinstallationer med begränsad behörighet
Begränsad behörighet ger dig färdigheter i att från ritning- och schemaunderlag utföra installationer som bestås av begränsad behörighet och i att följa gällande säkerhetsföreskrifter för det.

Få en bred kompetens inom elinstallationer för BB1
Du kommer ha kunskaper om lagar, föreskrifter och förordningar som gäller för elektriska apparater, elanläggningar, bruksföremål och ledningar men också om ledningsburna störningar.

Du kommer även få kunskaper i:

  • Installation
  • Felsökning och underhåll av elutrustningar
  • Orientering om miljökraven som finns vid BB1-elarbeten 

Arbetsuppgifter för BB1-arbetaren
Du kan göra elinstallationer vid anläggningar som har systemspänning på högst 1000 V. Du kommer sätta upp och flytta gruppledningar av enstaka ljusarmatur, installationsströmställare och uttag med tillhörande kablar.
Förutom det ansluter du och kopplar loss apparater, maskiner eller bruksföremål eller annan anordning med tillhörande styr-regler,säkerhets- och indikeringsdon samt förlängning och anslutning av kablar

Utbildningen bedrivs helt på distans med en provdag och du kan välja följande orter som passar dig i Malmö-Göteborg-Stockholm, Gällivare/Malmberget, uppdelad på praktikprov och teoriprov. Utbildningens läser du helt i din egen takt och den är helt individuell. Distansia har mycket professionella, pedagogiska och behöriga ellärare som vägleder dig tryggt genom hela kursen på telefon och mail även kvällar och del av helg.
Varmt välkommen du också!

Distansia

Distansia - E-learning utbildningar på distans

Distansia är en del av Distanskunskap Scandinavia AB. Distansia bedriver teoretiska och praktiska elkurser på distans, efter Elsäkerhetsverkets regler och krav. Distansia bedriver utbildningar som ger dig rätten till att arbeta som behörig elektriker eller som elektriker BB1.  Elutbildning på...


Läs mer om Distansia och visa alla utbildningar
Recensioner

Det finns inga recensioner för Begränsad behörighet BB1

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön