Tillsynskurs på distans

Energi och Utbildning i Sverige
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Tillsynskurs på distans

I september 2011 öppnar vi möjligheten att gå vår populära tillsynskurs. En kurs för dig som ska utöva tillsyn av utförda energideklarationer, fastighetsägare som vill sätta sig in i vad energideklarationen är och innebär och andra intresserade. Kursen har gjorts om till en ren interaktiv distansutbildning.

Du får teorin, regelverk och besiktningsmetodik fullt klart för dig. Genom interaktiva övningar lär du dig vad som är viktigt att notera och vilka krav du bör ställa på en energideklaration beträffande kvalité och innehåll. Kursen tar upp vilka krav man kan ställa gällande kvalitén och omfattning på en energideklaration. Lagar & regler samt nyheter och förmodade uppdateringar  av lagtexterna. Exempel ges på lämplig besiktningsmetodik och åtgärdsförslag. Kursen innehåller även regelverket med vitesföreläggande. Du får insikt i hur en skarp besiktning i fastighet inkl förarbete, sammanställning inkl rapportskrivning bör ske samt exempel på hur det kan se ut i verkligheten och resultat av en väl utförd energideklaration samt vad samhället missar på att inte utföra energideklarationen som det var tänkt. Dessa två moment med en teoretisk del och en andra del med insikt i metodiken vid den praktiska besiktningen kan och bör gå till energideklaration samt erforderligt arbete för att bedriva seriös verksamhet ger dig som tillsynsman eller fastighetsägare bättre möjlighet att tillse ett gott resultat. Rekommenderad kurslängd är för ett normalt lugnt tempo är 2 dagar, men är du snabb och har grundkunskaperna kan du klara kursen på 1 dagar. Efter avslutad kurs får du kursintyg på genomgången kurs. Du får även del av checklistor som är användbara vid tillsyn.

Allmänt

”På Energi & Utbildning i Sverige AB kan man studera på plats i Märsta eller välja att studera på distans, ett unikt erbjudande som inte finns någon annanstans i Sverige. Börjar du läsa på distans men känner att det inte är rätt sätt för dig att studera så kan man välja att komma till skolan istället och fortsätta från där man befinner sig.”

Beskrivning av att studera på distans hos oss

Ett unikt och mycket pedagogiskt material erbjuds i samarbete med en av Sveriges största leverantörer av E-learning och lärplattform via Gävle högskola. Du som elev får efter att kursen är betald inloggningskod till lärplattformen. Pedagogiken är enastående och du läser in kursen med hjälp av interaktiva lektioner, genom ett unikt framtaget material som är taxonomiskt viktat. Det innebär att du ska ”krypa, gå och sedan springa” för att använda symbol-språk. Du kan alltså inte gå vidare förrän du har grundkunskaper för att sedan utföra mer avancerade övningar. Distanskurserna lämpar sig väl även för den som inte är en så van datoranvändare. Klarar du av att surfa på nätet och betala räkningarna klarar du att hantera denna kurs. Du har under hela din studiegång support/hjälp av våra utbildade pedagoger. Har du dyslexi eller motsvarande svårigheter att läsa kan vi erbjuda talsyntes, kontakta våra pedagoger för genomgång. Genom interaktiva övningar lär du dig vad som är viktigt att notera. Vårt mål är att du ska bli en så bra yrkesman som möjligt. Fördelen med interaktiv kurs är att eleven inte missar någon etapp vilket kan bli fallet med traditionell undervisning där diskussioner far iväg och alla kanske inte ”hänger med” i samtal och diskussioner. Du studerar i din egen takt när det passar dig.

Energi och Utbildning i Sverige

Energi & Utbildning är marknadsledande på distanskurser inom energi och inomhusmiljö. Sedan starten 2008 har över 1500 nöjda elever gått våra kurser. Kurserna ligger alltid i framkant och är därmed alltid uppdaterade i linje med nya direktiv. Du kan vara säker på...


Läs mer om Energi och Utbildning i Sverige och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Tillsynskurs på distans
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Energi och Utbildning i Sverige



Recensioner

Det finns inga recensioner för Tillsynskurs på distans

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tillsynskurs på distans från Energi och Utbildning i Sverige, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön