Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
2-48 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Stockholm

Videoreportage

Engelska i London

Storbritanniens huvudstad är en kittel som sjuder av liv, världsledande inom konst och affärer, en plats där historien lever sida vid sida med det senaste modet. I korthet; det är en superb plats att tillbringa en tid på. Ta en promenad utmed Themsen, ta en öl på en ”boozer” (Londonslang för pub) i Camden, eller njut bara av sorlet från en internationell metropol.

En sak är säker: du kommer aldrig att sakna saker att se, göra och smaka i det engelska språkets hem. Och om du behöver en paus, leta då bara upp en mysig plats i en av stadens många parker eller museer i världsklass och njut av lugnet mitt i händelsernas centrum. Vi erbjuder en enastående samling resmål runt om i London, från de grönskande stadsdelarna Wimbledon, Hampstead och Highgate, till det brusande West End. En kurs i engelska i London är ett fantastiskt sätt att upptäcka staden, eller att lära känna den bättre.

Var du än väljer att lära dig engelska i London, kommer du snart att fastna för staden. Ströva omkring bland marknadsstånden i Camden eller Brick Lane, där fynden väntar på att upptäckas, besök inspirerande gallerier, fyllda av klassiska och moderna mästerverk, eller promenera bara på gatorna och stöt på pubar, klubbar, kaféer, teatrar och allt annat en storstad kan erbjuda. Sjung med i en musikal eller var med och skandera på en fotbollsmatch i Premier League. Njut av Waterloo Sunset och nattlivet i Soho. London är en stad som har något för var och en.

För mer information om språkresor till London, vänligen fyll i intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Förberedande kurser för Cambridge-examen finns

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning erbjuder språkresor för studenter och vuxna över 18 år. Nivåanpassade språkkurser med olika kursalternativ, från 1 vecka upp till 1 år. Tillsammans med noggrant utvalda språkskolor i över 40 länder erbjuder vi skräddarsydda språk- och utbildningsprogram på över...


Läs mer om ESL Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar

Facebook ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Engelska i London
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Engelska i London, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön