Visa allastudier.se som: Mobil

Italienska i Milano

ESL Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
2-48 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Stockholm

Italienska i Milano

Milano är inte bara Italiens ekonomiska huvudstad. Den är även, och framför allt, modets huvudstad. Att gå omkring på gatorna här innebär att titta i skyltfönster med kläder i alla stilar och att du stöter på personer som ser ut som om de precis har stigit ner från podiet på den senaste modevisningen.

Milano är även känd för sin design, antikviteter och musik- och kulturevenemang vilka äger rum under hela året. Gallerier, museer och operor kommer att glädja dem som älskar italiensk kultur. Storstaden i Lombardiet, med nästan två miljoner invånare, är en ung stad med ett intensivt nattliv och den karakteristiska atmosfären för "navigli".

På natten, när barerna stänger, öppnar "locali", ett slags nattklubbar som ligger i lagerlokaler och innefolket i Milano roar sig här ända fram till gryningen. Det är förvånande att denna sida av Milano, som turisterna inte känner till, förändrar hela stadens karaktär när du väl lär känna den. Om man vill åka bort från stadens hektiska liv, tar det en timma att ta sig till drömlandskapet vid Comosjön, Gardasjön eller många olika pittoreska små städer runt omkring Milano.

För mer information om språkresor till Milano, vänligen fyll i intresseanmälan nedan.

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning Utomlands

ESL Språkutbildning erbjuder språkresor för studenter och vuxna över 18 år. Nivåanpassade språkkurser med olika kursalternativ, från 1 vecka upp till 1 år. Tillsammans med noggrant utvalda språkskolor i över 40 länder erbjuder vi skräddarsydda språk- och utbildningsprogram på över...


Läs mer om ESL Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar

Facebook ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Italienska i Milano
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

ESL Språkutbildning Utomlands

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Italienska i Milano, fyll i följande uppgifter: