Visa allastudier.se som: Mobil
European Bartender School

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 70 000 tidigare studenter skriver under på det.

Grundat 1999

Sedan 1999 har vi expanderat över hela världen, och öppnat 28 bartenderskolor på 5 kontinenter. Under den senaste 20 åren har över 70 000 människor gått våra unika kurser, många har sedan dess uppnått fantastiska saker.

Över 28 skolor världen över

Vi har skolor i 18 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Australien och Afrika. Vi finns i storstäder, badorter och till och med en skidort i Alperna.

Vår familj ökar med över 7000 människor varje år
Vi är världens största bartenderskola när det kommer till antalet studenter och skolor världen över. Därför är vårt certifikat internationellt erkänt och någonting att vara väldigt stolt över.


Visa alla utbildningar med European Bartender School

Utbildningar

Videoreportage

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om European Bartender School
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

European Bartender SchoolGör en intresseanmälan

För att få mer information från European Bartender School, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön