Sammanfattning
Komvux
Distans
100 gymnasiepoäng
Heltid
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
folkuniversitet vuxengymnasium på distans - spanska 1

Spanska 1

Folkuniversitetet erbjuder distanskurser där du själv kan lägga upp dina studier och studera när det passar dig. Det innebär stora möjligheter att kombinera studier med arbete eller annan sysselsättning.

Nybörjarkurs
Spanska steg 1 är en nybörjarkurs där du lär känna det spanska språket och får en inblick i de kulturer där språket talas. Genom att lära dig att förstå och använda språket för enklare kommunikation är målet att du ska kunna delta i samtal om vardagliga och välbekanta ämnen.

Kursens innehåll

  • Kommunikationens innehåll, till exempel: Personlig information; ämnesområden som är välbekanta för eleverna; intressen, vardagliga situationer, personer och platser; åsikter och känslor. Vardagsliv och levnadssätt i olika sammanhang och områden där språket används.
  • Reception, till exempel: Tydligt talat språk och enkla texter som är instruerande, beskrivande och kontaktskapande. Dialoger och samtal. Berättelser och annan fiktion, även i talad eller dramatiserad form, samt sånger.
  • Produktion och interaktion, till exempel: Presentationer, instruktioner, meddelanden och beskrivningar i sammanhängande tal och skrift. Samtal och skrivande för kontakt och kommunikation. Strategier för att lösa språkliga problem i samtal, till exempel omformuleringar, gester och frågor.

Förkunskaper

Du ska ha grundskoleutbildning eller motsvarande för behörighet till distansutbildningen Spanska 1.

Folkuniversitetet Vuxengymnasium på distans

Saknar du behörighet för att plugga på högskola eller universitetet? Behöver du en utbildning för att få ett jobb? Vill du själv kunna välja var, när och hur du ska studera? Gå en eller flera gymnasiekurser på distans! Folkuniversitetet arbetar...


Läs mer om Folkuniversitetet Vuxengymnasium på distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Spanska 1
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Recensioner

Det finns inga recensioner för Spanska 1

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Spanska 1 från Folkuniversitetet Vuxengymnasium på distans, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön