Möbeltapetseringslinjen fortsättning

Folkuniversitetet
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Solna
Klassrum
Startdatum: Löpande - Solna

Möbeltapetseringslinjen fortsättning

Vill du ägna dig åt ett gammalt traditionellt hantverk och bli möbeltapetserare? Här lär du dig grunderna i tapetsering. Du får göra olika typer av stoppningar och klä om stolar och enklare fåtöljer på ett yrkesmässigt sätt.

Linjen ger dig en bas för vidare studier eller egen utveckling. Du kan gå en eller flera terminer beroende på ditt mål och din ambitionsnivå. Undervisningen är individuellt anpassad. Det gör att du har behållning av undervisningen oavsett om du har förkunskaper eller inte.

Du får en grundutbildning i tapetsering där fokus ligger på att utvecklas inom hantverket. Om du blir intresserad av att satsa på tapetsering som yrke kan du efter några terminer söka vidare till en yrkesutbildning. Andra alternativ efter tapetseringslinjen är att söka lärlingsplats hos en erfaren tapetserare eller att bygga på med fler terminer på vår möbeltapetseringslinje för att få mer erfarenhet och en grundlig utbildning i hantverket.

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. På Folkuniversitetet i Stockholm kan du välja bland tusentals kurser och föreläsningar. Vi driver även Konst- och kulturutbildningar...


Läs mer om Folkuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Möbeltapetseringslinjen fortsättning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Möbeltapetseringslinjen fortsättning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Möbeltapetseringslinjen fortsättning från Folkuniversitetet, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön