Visa allastudier.se som: Mobil

Go! Go! Nihon - Intercultural Institute of Japan

Go! Go! World
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Japan
Klassrum
Startdatum: Löpande - Japan

Go! Go! Nihon - Intercultural Institute of Japan

Åk till Japan för att lära dig japanska!

Vill du åka till Tokyo och lära dig japanska? Go! Go! Nihon har hjälp över 3000 studenter under de senaste åtta åren att förverkliga sina drömmar och åka till Japan för att lära sig japanska. Intercultural Institute of Japan passar dig som vill hålla en lagom studietakt för att ha mer fritid till att upptäcka Japan. Du får också välja själv om du vill ha dina lektioner på förmiddagen 9.20-13.05 eller eftermiddagen 13.25-17.10.

Studier vid Intercultural Institute of Japan passar både dig som vill lära dig japanska i businesssyfte, i förberedande syfte inför dina kommande studier i Japan eller dig som bara är nyfiken på språket.

Kursstarter sker:

  • Januari
  • April
  • Juli
  • Oktober

Världskänd stadsdel

Skolan ligger i den berömda stadsdelen Akihabara – ”Electric Town”. Den här stadsdelen kommer vara en favorit för dig med stort manga- och animeintresse då otaku-kulturen är stor här.

Go! Go! Nihon hjälper dig kostnadsfritt med allt från att hitta studentboende till ansökningar och visum. Har du fler frågor om dina studier i Japan, vänligen ta kontakt med Go! Go! Nihon.

Go! Go! World

Åk på språkresa och studera utomlands med Go! Go! World

Drömmer du om att åka utomlands och få uppleva världen i kombintion med studier? Då kan en språkresa genom Go! Go! World vara något för dig! Här erbjuds allt ifrån kortare språkkurser till hela utbildningar i ett flertal olika länder...


Läs mer om Go! Go! World och visa alla utbildningar
Recensioner

Det finns inga recensioner för Go! Go! Nihon - Intercultural Institute of Japan

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön