Sammanfattning
Komvux
Distans
Svenska
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Franska 6

Mycket välkommen till Franska 6, MODFRE06, 100 poäng. I den här kursen kommer du att få fördjupa den franska du har lärt dig hittills.

Vi kommer inte att jobba så mycket med grammatik men du kommer däremot bl.a. att få arbeta med litteraturens och filmens olika genrer, litterära klassiker, samhälle och arbetsliv mer ingående och fördjupande. Du får dock chansen att testa och repetera dina grammatikkunskaper i webbdiagnoserna till kursen.

Du får också möjligheten att själv välja ett ämne som du vill arbeta med. Du kommer att få göra en del muntliga redovisningar. Undvik att skjuta upp dem eller göra dem samtidigt. Mina erfarenheter av språkundervisningen är att det då blir svårare för eleven att klara kursen om eleven skjuter upp det muntliga.

Kursen är uppbyggd först och främst efter kursplanen men också efter viljan att göra den lärorik, utvecklande och rolig. Jag hoppas att du ska bli nöjd och att du lär dig mycket. Har du några synpunkter eller frågor så tveka inte att kontakta läraren, som gärna hjälper dig genom kursen.

InfoKomp Vuxenutbildning

Infokomp har en positiv människosyn. Vi utgår från att alla kan lära och ta ansvar för sitt lärande. Den bärande tanken i Infokomp:s pedagogik är därför det livslånga och livsvida lärandet. Vi vill att kunskap ska bidra till en fördjupad...


Läs mer om InfoKomp Vuxenutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Franska 6
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

InfoKomp VuxenutbildningRecensioner

Det finns inga recensioner för Franska 6

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Franska 6 från InfoKomp Vuxenutbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön