Visa allastudier.se som: Mobil

Lindrande vård

InfoKomp Vuxenutbildning
Sammanfattning
Komvux
Distans
Svenska
Startdatum: Löpande - Distans

Lindrande vård

Under kursen Lindrande vård SJULIN0 som ingår i ämnet Sjukvård behandlas vård- och omsorgsarbete vid livshotande sjukdomar som exempelvis cancer. Du får lära dig mer om bl. a smärta och smärtlindring vid livshotande sjukdomar och hur du på bästa sätt ska bemöta människor i dessa situationer.

I begreppet vård och omsorg inryms även omvårdnad relaterad till sjukdomar. Ämnet sjukvård är tvärvetenskapligt och har sin grund i vårdvetenskap, pedagogik, medicin och etik. Kursen bygger på Vård- och omsorgsarbete 2 och Medicin 1.

Obs!
I den här kursen ingår APU(arbetsplatsförlagd utbildning) som ska vara 3-4 veckor.

Du ordnar själv praktikplats där det måste finnas en handledare tillgänglig eller så använder du din befintliga arbetsplats.

Du har dels en uppgift du ska göra under och du ska ta med dig ett APU-dokument samt bedömningsunderlag som din handledare ska fylla i.

InfoKomp Vuxenutbildning

Infokomp har en positiv människosyn. Vi utgår från att alla kan lära och ta ansvar för sitt lärande. Den bärande tanken i Infokomp:s pedagogik är därför det livslånga och livsvida lärandet. Vi vill att kunskap ska bidra till en fördjupad...


Läs mer om InfoKomp Vuxenutbildning och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

InfoKomp VuxenutbildningJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön