Driftingenjör inom Kyla, VVS och Energi

Karlsson Climate AB
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Eslöv
400 yh-poäng
Heltid

Driftingenjör inom Kyla, VVS och Energi

Driftingenjör inom Kyla, VVS och Energi

Utbildningen ska ge dig kunskaper så att du är anställningsbar inom berörda branscher direkt efter examen. Efter genomförd utbildning har du kunskaper inom kyla och VVS så att du självständigt ska kunna konstruera, installera, driftsätta, felsöka och underhålla tekniska system för uppvärmning, kylning och komfort.

Du får kunskaper om hur du energieffektiviserar och miljöanpassar kyltekniska system samt väljer miljöanpassade köldmedier till dessa. Du ska även kunna skapa och leda uppdrag och ta fram beskrivande underlag för upphandling av kyltekniska system.

Förkunskaper

Behörighet

Grundläggande behörighet (gymnasieexamen eller motsvarande)

Urval

Om antalet behöriga sökande överstiger antalet platser för utbildningen ska ett urval göras bland samtliga behöriga sökande.

Meritvärdering och urvalsprov

För dig som inte uppfyller kraven för grundläggande behörighet kan man i vissa fall bli kallad till ett test där man kan bli behörig via reell kompetens. 

Om antalet behöriga sökande överstiger antalet platser för utbildningen ska ett urval göras bland samtliga behöriga sökande. Samtliga behöriga sökande genomgår ett särskilt prov som prövar matematiska kunskaper, logiskt tänkande och problemlösningsförmåga. Provet är skriftligt och resultatet ger ett meritvärde på max 20 poäng. Den sökande ges även tillgång till instuderingsmaterial i matematik i syfte att förbereda sig inför studierna.

Karlsson Climate AB

KC är ett nystartat företag som har tre generationers erfarenhet av energifrågor. KC skapades då vi ansåg att det behövdes ett nytt koncept på marknaden. Ett koncept som innebär ansvar, helhetssyn, nytänkande, miljömedvetenhet och prestigelöshet. Vi hjälper företag att konstruera...


Läs mer om Karlsson Climate AB och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlsson Climate AB

Recensioner

Det finns inga recensioner för Driftingenjör inom Kyla, VVS och Energi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön