Visa allastudier.se som: Mobil

Gymnasial vuxenutbildning

Komvux Kärnan
Sammanfattning
Komvux
Helsingborg
Startdatum: Löpande - Helsingborg

Gymnasial vuxenutbildning

Du som helt eller delvis saknar betyg från gymnasieskolan kan läsa gymnasial vuxenutbildning. Vill du läsa in gymnasiekurser inför yrkesutbildning, högskolestudier eller arbete har du möjlighet att göra det på Komvux Kärnan.

Du kan antingen studera i grupp över en hel termin eller med ett mera individuellt upplägg. Om du studerar med ett individuellt upplägg gör du en studieplanering tillsammans med din lärare.

När du studerar i grupp deltar du i den lärarledda undervisningen. Beroende på kursens omfattning (poäng) erbjuds du mellan en och tre lektioner i veckan. Du läser enligt ett schema med fasta rutiner och kan kombinera ett antal av våra kurser.

Du kan välja att läsa deltid eller heltid.

Du som inte kan eller vill följa ett schema bestämmer själv i vilken takt du vill läsa och hur du vill lägga upp studierna. Du kan påbörja dina studier varannan vecka. Har du möjlighet att delta vid vissa lektionstillfällen är du välkommen.

Informationstillfällen:
Varje onsdag klockan 15:00 på Komvux Kärnan.

Komvux Kärnan

Komvux Kärnan erbjuder kommunal vuxenutbildning i Helsingborg. Du kan läsa vuxenutbildning på både grundläggande och gymnasial nivå. På skolan har vi även SFI, svenska för invandrare och Särvux. Här på Komvux Kärnan får alla en andra chans oavsett om du...


Läs mer om Komvux Kärnan och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Komvux Kärnan

Magistergatan 2
25227 Helsingborg

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön