Visa allastudier.se som: Mobil

Hälsotränare - yrkesutbildning

Molkoms folkhögskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Molkom
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: augusti 2020 - Molkom
Sista ansökan: 2020-04-15

Hälsotränare - yrkesutbildningHälsotränare

Den här yrkesutbildningen riktar sig till dig som vill arbeta som personlig tränare, kostrådgivare och massör. Utbildningen är godkänd av Branschrådet för hälsa vilket innebär att du kan bli certifierad inom alla tre yrkeskompetenserna.

Utbildningen ger dig en unik kompetens att arbeta som personlig tränare, kostrådgivare, massör, coach med mera. Utbildningen har ett genomtänkt upplägg där alla delar hänger ihop. Denna utbildning som leder direkt till jobb, har ett gott rykte där du som studerar får många lärarledda timmar av hög kvalitet. Tidigare elever arbetar idag på exempelvis Actic, Optimal träning, STC eller som egenföretagare.

Utbildningen är kvalitetssäkrad genom olika samarbetspartners och organisationer. Hälsotränarutbildningen är godkänd av Branschrådet för hälsa och är även godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund där du efter avslutad utbildning och godkända certifieringar bland annat kan få hjälp med att starta eget. Utbildningen förändras utifrån hälsobranschens behov men också utifrån de nya riktlinjer som tagits fram av Konsumentverket för vilken kompetensnivå, kunskap och färdigheter en personlig tränare behöver ha. Utbildningen har som mål att vara en av Sveriges bästa PT-utbildningar och att den ska leda till arbete inom hälsobranschen

Så ansöker du

För att ansöka till skolans kurser kan du antingen fylla i ett formulär på webben som du skickar direkt till oss digitalt. Eller så kan du skriva ut en ansökningsblankett som du skickar per post.

Examen & Intyg

Kursintyg ges vid avslutade studier.

Molkoms folkhögskola

Molkoms folkhögskola

Välkommen till Molkoms Folkhögskola!

In English, see separate information below Vill du söka vidare till högre studier eller har du ett intresse inom film, skådespeleri eller hälsa som du vill utveckla eller jobba med? Då kan Molkoms folkhögskola vara platsen för dig. Hos oss...


Läs mer om Molkoms folkhögskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Hälsotränare - yrkesutbildning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Hälsotränare - yrkesutbildning, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön