Fermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier Kursen är fulltecknad. Vill du stå på reservlista? Kontakta oss!
Skurups folkhögskolaFermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier Kursen är fulltecknad. Vill du stå på reservlista? Kontakta oss!
Fermentering är ett urgammalt sätt att konservera mat och skapa unika smaker och texturer med hjälp av goda mikroorganismer.
Skurups folkhögskola
Engagemang, kreativitet och gemenskap genomsyrar skolans utbildningar. Skolan vill med dessa värdeord stärka delaktighet och demokrati, genom att med ett livsvitt lärande inkludera deltagare i samhället samt med bredd och djup ge yrkeskunskap inom journalistik, film, skönlitterärt skrivande och musik....
Hitta till utbildaren
Skurups folkhögskola
Recensioner
Det finns inga recensioner för Fermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier Kursen är fulltecknad. Vill du stå på reservlista? Kontakta oss!
Jobb & Lön
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.