Drycker och mat i kombination
Umeå universitetDrycker och mat i kombination
I denna kurs går vi igenom olika perspektiv på måltidsdrycker. Kursen tar avstamp i de teoretiska principerna kring grundsmaker och vilka aspekter som är viktiga att förhålla sig till när dryck och mat kombineras. Kursen innehåller även övningar där exempelvis lätta friska viner med hög syra provas tillsammans med grundsmakerna beska, syra, sälta, sötma och umami. Relationen mellan mat och dryck utforskas och hur kombinationen påverkar måltidsupplevelsen.
Förkunskaper
Umeå universitet
Välkommen till Umeå universitet
Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...
Hitta till utbildaren
Umeå universitet
Det finns inga recensioner för Drycker och mat i kombination
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.