Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Boden
6 veckor
Heltid
Klassrum
Startdatum: Löpande - Boden

Totalvaktutbildning

Totalvaktutbildningen är vår absolut populäraste produkt och utgör ett unikt paketerbjudande vilket innehåller 3 st utbildningar, väktargrundutbildningens del 1 och del 2, utbildning i expanderbar batong samt lagstadgad praktisk yrkesträning om 160 timmar.

Efter avslutad Totalvaktsutbildning är man således fullständigt utbildad väktare och är därmed mycket konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Vanligt förekommande är att olika bevakningsföretag besöker skolan i Boden för att rekrytera elever innan de hunnit lämna utbildningen. Alla kursdeltagare erbjuds kostnadsfritt boende i skolan under samtliga utbildningar.

Våra krav för att bli antagen till utbildningen är att man skall ha ett svenskt personnummer, fyllt 18 år, förstå svenska språket i tal och skrift, vara fysiskt frisk (inga brutna ben eller liknande) samt uppfyller Länsstyrelsens krav på laglydnad (läs mer genom att klicka på länken väktargodkännande under rubriken Boden på vår hemsida).

Det finns således inga krav på gymnasiekompetens, körkort, längd, fysisk styrka eller liknande, ej heller sker det någon gallring eller dylikt. Alla som uppfyller dessa krav är välkomna att söka till Totalvaktutbildningen.

Förkunskaper

Inga. Privatpersoner är välkomna.

Examen & Intyg

Fullständigt utbildad väktare samt skyddsvakt i enlighet med Rikspolisstyrelsens föreskrifter FAP 579-2.

Väktarskolan i Stockholm, Göteborg, Malmö och Boden (Yrkesutbildning)

Väktare och ordningsvakt- spännande och omväxlande yrken! Väktare och ordningsvakt är framtidsyrken i en mycket expansiv bransch. Aldrig har behovet av utbildade väktare och ordningsvakter varit så stort som nu. Merparten av våra elever får anställning hos ett auktoriserat bevakningsföretag...


Läs mer om Väktarskolan i Stockholm, Göteborg, Malmö och Boden (Yrkesutbildning) och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Totalvaktutbildning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Väktarskolan i Stockholm, Göteborg, Malmö och Boden (Yrkesutbildning)

Recensioner

Det finns inga recensioner för Totalvaktutbildning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Totalvaktutbildning från Väktarskolan i Stockholm, Göteborg, Malmö och Boden (Yrkesutbildning), fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön