21 okt 2021

Tjäna tillbaka studielånet på en dag

Allt fler företag väljer att arrangera spektakulära tävlingar för att locka till sig studenter. Senast i raden är Tele2, där man kan vinna en summa pengar som motsvarar studielånet för en kandidatexamen.

Tele2 arrangerar just nu en tävling som går ut på  att studenter ska agera återförsäljare och värva nya kunder på nätet under 60 dagar. Slutgiltig segrare kommer att få arbeta en dag i en Tele2-butik med en ersättning om 309 000 kr som tillåter vinnaren att betala tillbaka lånet för en 3-årig kandidatexamen.  Tio finalister kommer dessutom att få chansen att bli kallade till intervju hos Tele2.

– Vi vänder oss till studenter eftersom vi vill bli ännu starkare i det segmentet, och få in fler kunder. Sedan är vi ett entreprenörsdrivet företag och vill attrahera folk som är duktiga entreprenörer och säljare, säger Samuel Skott,  Affärsområdeschef för Tele2 Privat.

Samuel Skott tycker att det är en win-win-situation där både företaget och studenterna är vinnare. För studenten är försäljningserfarenhet viktig, även om det inte är försäljare man siktar på att bli, i slutändan.

– Försäljning handlar inte om att pracka på utan om att lära sig skapa relationer, argumentera för sin sak och att presentera något tydligt och pedagogiskt. Sådan träning har man nytta av i hela sitt liv, säger Samuel Skott.

Är det säljare du vill bli? Hitta rätt utbildning!

Sök bland utbildningar till säljare

Sök bland andra utbildningar

Johanna Boussard

Senast uppdaterad: 21 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-12

Design – plugga färg och form

Designer är ett av svenska folkets absoluta drömjobb. AllaStudier hjälper dig förbereda och hitta utbildningarna. Läs också om Sofie som pluggar drömutbildningen i Malmö. Sökfunktion: Hitta din designutbildning Utbildningar inom design är populära – textil- och modedesigner är ett av svenska folkets absoluta drömjobb. Som designer får du möjlighet att uttrycka dig konstnärligt och samtid ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-12

Här finns jobben 2018

Gymnasielärare inom yrkesämnen, arbetsterapeut och receptarie är tre yrken där konkurrensen om jobben bedöms liten om fem år. Här är en färsk lista över yrkena där det finns jobb om fem år. Sökfunktion: Hitta din utbildning Gymnasielärare inom yrkesämnen, arbetsterapeut och receptarie – det är tre yrken där det bedöms vara liten konkurrens om jobben om fem år.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-11-15

Ansökan till högskola – så ansöker du

Ska du söka till högskolan? Här går vi steg för steg igenom hur du gör din anmälan.

Läs mer