Video: 5 personer som borde ha gått fordonsprogrammet
07 nov 2011

Video: 5 personer som borde ha gått fordonsprogrammet på gymnasiet

Lyftkran, brandbil och gaffeltruck. Det finns många fordon du kan köra på fel sätt. Väldigt väldigt fel sätt.

1) Lastare.

2) Bussar.

3) Gaffeltruck.

4) Brandbil.

5) Båt. Lyftkran.

Per Samuelson
Senast uppdaterad: 07 nov 2011

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-14

Kastade in böcker till inlåst elev

En lärare i Småland har åtalats för att inte ha släppt ut en inlåst elev. Eleven, 17 år gammal, råkade i bråk med en annan elev som till sist låste in 17-åringen i ett växthus. En lärare, som såg att 17-åringen satt inlåst, öppnade dörren till växthuset och kastade in några skolböcker. Sedan låste hon igen, uppger Sveriges Radio Jönköping, som hänvisar till åtalet.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-09-28

Kortare sommarlov för nior med dåliga betyg

Högstadieelever med dåliga betyg kan räkna med tre veckor kortare sommarlov. Både Socialdemokraterna och regeringen vill införa obligatorisk sommarskola för den gruppen elever. Av de omkring 100 000 ungdomar som i dagarna går ut grundskolan har över 12 000 inte betyg nog för att komma in på gymnasiet. Lagom till skolavslutningarna presenterade tre ledande Socialdemokrater partiets försl ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-07

Guide: Frisörutbildning

Är du kreativ, har formkänsla och är beredd att jobba hårt? Då kanske du skulle passa på en frisörutbildning. Vi tittar närmare på frisörutbildningar och frisöryrket, och får tips från Dejan Cekanovic som gör karriär som frisör på Europas modescener. Sökfunktion: Hitta din frisörutbildning Jobb & Lön: Statistik för frisöryrket De senaste åren har det utbildats många frisörer. För många.
Läs mer