Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Distansinstitutet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 804 recensioner.

Malin H
Bra och intressanta ämnen, tycker dock inte att era hänvisningar mot kapitel stämmer bra
Tova K
Utbildningar var bra då jag själv kunde styra när jag vill studera. Innehållet var kunde ha gått djupare på vissa delar. Skönt med korta filmer.
Linn A
Jag tycker det var bra att modeller och processer förklarades relativt kortfattat, det gjorde att det blev lättare att ta in information. Jag tycker också det var bra att jag redan innan kunde se vilka moment som ingick så jag i förväg kunde läsa på om jag så ville.
Anna T
Att först gräva djupare i sig själv och sedan få verktyg i strategier i hur jag kan hjälpa klienter vidare var en fantastisk resa. Jag är så ödmjuk inför detta och jag är så taggad på samma gång.
Kovac V
Väldigt nöjd, har fått en bättre förståelse innom området.
Jessica H
Önskar att det var ännu mer föreläsningar då jag tyckte det var mest intressant.
Becky T
Lättsamt för en nybörjare att förstå sig på kursen.
Ida J
Tyckte den var lite för lätt (hade velat ha mer djupgående innehåll). Men detta kan bero på att jag kunde mer innan än jag trodde.
Anna B
Kinga V
Informativ, lättförståeligt, duktig lärare
Annika S
Jag har lite svårt för flersvarsfrågor då jag analyserar frågorna för mycket så tentan blev lite svår. Jag hade ett långt avbrott på utbildningen så någon som puschade på lite då hade nog puschat mig lite. Saknade att man kanske lämnade in skriftliga kommentarer med feedback ibland, då hade nog utbildningen känts mer seriös och givande.
Anneli M
Jag tyckte upplägget och presentationen av dom olika kapitlen var lätta att förstå och ta till sig. Det var bra förklaringar / exempel på situationer som kan uppstå. Feedback gällande utbildningen är att ingen intervju med Karina gick att lyssna på och att i min uppfattning rörigt med alla färgerna på texten i pp-presentationen, hade föredragit...
Visa hela
Alexandra L
Tydliga inspelade föreläsningar och intervjuer som gör att man blir inspirerad att arbeta med HR. Lätt att förstå och ta in information.
Ulrica E
Mitt betyg ligger på 4 istället för 5 för att jag tror att det finns förbättrings potential inom variationen av presentationerna, för att öka och stimulera studenterna ytterligare.
Angelica Å
Väldigt givande, lätt att följa med.
Matilda R
Jag tyckte allt var lätt att förstå och bra planerat! Underbart att plugga precis när man själv har tid.
Peter W
Innehållet är fantastiskt och jag kände mig träffad och bekräftad på många plan. Ett bevis på att jag tänkt och valt rätt vägar i mitt liv och att jag genuint vet att jag brinner för detta. Extra roligt att det nu finns många nya sätt för mig att fördjupa mig både praktiskt och teoretiskt. Jag blev tårögd redan efter första kapitlet, bland anna...
Visa hela
Selma B
Så bra upplagt, lätt att lära sig och ta in. Rekommenderar!
Sanda O
Super nöjd!
Daniel P
Bra upplägg på utbildningen
Robert D
Läraren är helt klart mycket erfaren inom området.
Marcel A
det är en lärorikt utbildning
Linn L
Jättebra och lärorik utbildning! Nu känns ingenting omöjligt och allt går att förbättra bara man är villig att lägga energi på det. Bra ögonöppnare för att man själv har makten att skapa det liv man vill ha. Tack!
Therese L
Jag hade nog önskat lite mer fördjupning i många av ämnena. För min del var det inte så mycket nytt. Men det vart lätt att hänga med och förstå allt.
Aliz S
Utbildningen kändes kompakt men proffsigt utformat ock trevligt.
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön