Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Expressa Utbildningscenter

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 82 recensioner.

Mekvall
(5)
Jag har precis blivit klar med den här fina utbildningen! Och jag är så nöjd! Mycket användningsbar kurs. Och jag ser fram att jobba med coachande samtal. Bra lärare med - alltid snabb och proffsig återkoppling. Rekommenderas varmt!
Helen Svensson
(5)
Jag skulle gjort utbildningen på 1 år. Det tog mig 5 månader, utbildningen var relevant och bra. Jag lärde mig mycket om mig själv trots att jag arbetat med mig själv i 22 år. Jag har arbetat med samtal i ca 20 år, och lärde mig nya saker. Jag vill med denna utbildningen öppna en egen verksamhet och känner att jag har fått kött på benen. Leila s...
Visa hela
Tina
(5)
Jag är väldigt nöjd med min studietid hos Expressas, och skulle varmt rekommendera utbildningen till andra som vill studera till samtalsterapeut. Bra lärare, bra litteratur och snabb återkoppling. Tack än en gång!
Susanne Olsson
(5)
KBT-terapeututbildningen har gett mig nyttiga och viktiga verktyg att använda i samtal. Utbildningen har gett mig redskap och kunskaper att stötta människor i bla förändring och att upptäcka sina sårbarheter. Och mina egna. Den ger metoder och kunskaper i personlig utveckling och så mycket mera... För mig har utbildningen kompletterat min tid...
Visa hela
Anna A
(5)
Tack för en bra och lärorik utbildning och framförallt ett stort tack till min omtänksamma handledare Marie Gröön för värdefull feedback.
Nöjd!
(5)
Omfattande utbildning som tar upp många bra delar. Hade dock önskat att det var uppdelat på fler men mindre delmoment och att man hade kunnat se allt innan och välja ordningen själv inom ett delmoment.
Therese
(5)
Jag är supernöjd med mina utbildningar på Expressa. Jag läser i min egen takt, och det är inga problem att komma i kontakt med sin lärare via meddelandefunktionen. Detta upplägg passar mig perfekt!
Madeleine
(5)
Snabb respons, bra innehåll och bra lärare!
MarieG
(5)
Från dag ett till färdigställd kurs har varit fantastiskt bra, Ett mycket bra och tydligt upplägg. Röd tråd genom allt där jag kunnat använda mig av litteratur samt kunnat komplettera med min egen erfarenhet i utbildningen vilket var syftet. Jag hade dessutom en fantastisk handledare, Leila Dadgar som var snabb i att svara och återkoppla på mina...
Visa hela
Sten Granqvist
(5)
Att studera på distans var nervöst, tack Expressa och min handledare för att ni gjorde det tydligt och enkelt för mig. Bra innehåll och givande utbildning!
Anna Strandberg
(5)
Tack för en givande utbildning och nya kunskaper och tack för snabb respons och motiverande feedback.
Anne-Marie
(5)
Bra upplägg och innehåll. Lyhörd handledare. Tack Expressa
Maria Hollström
(1)
En handledarutbildning måste hålla viss kvalitet för att man sedan ska vara redo att ta uppdrag som handledare. En distansutbildning har sina begränsningar, men jag trodde den skulle vara betydligt mer kvalitativ. Den innehöll inga samtal över huvud taget med utbildaren, ingen möjlighet till reflektion. Frågorna som hörde till varje delmoment va...
Visa hela
Gyösh
(5)
Väldigt bra kurs jag har fått med djupt och aktuellt innehåll, med kunnig vägledning och individuell anpassning enligt mina behov.
Petra
(4)
Jag gillade utbildningen. Enkelt, lätt och intressant. Lärde mig mycket
Emma Qvist
(5)
Tack för en otroligt givande utbildning, flexibelt upplägg och omtänksam lärare.
Eddan
(5)
Tydliga instruktioner och snabb och bra respons vid frågor och inlämningar.
Ann
(5)
Fantastiska lärare. Får hjälp väldigt fort om man behöver.
Marija
(4)
Jag läste på distans till Äldrepedagog. Detta har gett mig mycket kunskap att ta med mig ut i samtal med de äldre, anhöriga och mötet med personalen. Att förstå den äldres situation på ett annat sätt, att möta personalen och kunna jobba lösningsfokuserat. Ja det var mycket kunskap som jag idag är glad att jag har i mitt arbete. En utbildning att...
Visa hela
yngve
(4)
Full pott i omdömet hade utdelats ifall tekniken inte strulat då o då
Per Jancovius
(5)
Bra upplägg, bra feedback.
Linda A
(5)
Tack till min handledare för god support. Bra upplägg och givande utbildning. Tack!
Uffe
(5)
Litteraturen är aktuell och lättläst. Frågorna på delmomenten är utvecklande och bra guidning för själva läsandet.
Elias
(5)
Intrsant ämne och bra lärare
Jocelyne Bedros
(5)
Skolan ger många alternativ, det tycker jag är bra.

recensionspolicy allastudier.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön