Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Expressa Utbildningscenter

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 92 recensioner.

Katja Carlsson
En otroligt bra utbildning med engagerad kunnig handledare som fanns med under hela studietiden. Det är seriöst, bra upplägg, mycket bra litteratur och det krävs verkligen att man pluggar inför delmomenten. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
Jennifer
Fantastisk utbildning där du får mycket bra feedback och hjälp av handledare. Det krävs att man lägger ned tid och att man genuint engagerar och intresserar sig i sitt arbete för att nå bästa resultat! Jag absolut rekommenderar denna gedigna utbildningen!
Frida
När jag valde Expressa så visste jag inte så mycket om de mer än det jag läst mig till på nätet som lät positivt. Det flexibla upplägget tilltalade mig samt det som utbildningen stod för. Nu när utbildningen är klar så är jag supernöjd med hela upplägget att få styra tiden på utbildningen, och med min fantastiska handledare som var konkret och l...
Visa hela
Elisabeth Kristiansson
Utbildningen gav mig väldigt mycket - betydligt mer än jag förväntat mig! Såväl i fråga om nya kunskaper och insikter som rent personligt. Upplägget passade mig perfekt, att helt själv kunna styra utbildningstakten. Den återkoppling och det stöd jag fått av min handledare har varit snabbt, kompetent, intresserat och dessutom känts personligt. Åt...
Visa hela
Marika
Detta är en utbildning för dig som antingen vill jobba med samtalsterapi eller bara vill utvecklas som människa; läs den! Böckerna är intressanta och läraren finns alltid där som stöd genom hela utbildningens gång. Dessutom får du svar på varje delmoment snabbt (2 dagar) vilket innebär att man kan studera kontinuerligt utan långa stopp. Jag ger ...
Visa hela
S.L
Jag är utomordentligt nöjd med utbildningen till KBT-terapeut . Utmanande & utvecklande uppgifter i väl avvägd studietakt. Framförallt vill jag framhålla den kvalitet & det innehåll som präglat litteraturen & elevuppgifterna. Varmaste tack till fantastiskt mentorskap!
Linda B
Väldigt bra utbildning som ger kunskap och insikter om hur man själv fungerar samt hur man på ett heltäckande sätt kan förstå hur andra människor fungerar. Konkreta verktyg inom KBT som går att applicera direkt samt professionell handledning. En jättebra investering i sig själv samt för den som vill jobba inom yrket!
Mekvall
Jag har precis blivit klar med den här fina utbildningen! Och jag är så nöjd! Mycket användningsbar kurs. Och jag ser fram att jobba med coachande samtal. Bra lärare med - alltid snabb och proffsig återkoppling. Rekommenderas varmt!
Elisabeth Andreasson
Upplägget går från lätt till svårt och är otroligt givande innehåll. Bra handledare och riktigt bra innehåll! Jag är nöjd med mitt val.
Sandra
Jag är så glad att jag valde att utbilda mig via er till resurspedagog. Snabb återkoppling och alltid ett bra bemötande. Sen att man själv kan lägga upp hur fort man vill bli klar med utbildningen var för mig ett stort pluss.
Niklas
Fantastisk utbildning. Givande, lärorikt och intressant. Jättebra gensvar och respons från kursansvarig. Positiv feedback. Kan verkligen rekommendera denna utbildning till andra!!!
Helen Svensson
Jag skulle gjort utbildningen på 1 år. Det tog mig 5 månader, utbildningen var relevant och bra. Jag lärde mig mycket om mig själv trots att jag arbetat med mig själv i 22 år. Jag har arbetat med samtal i ca 20 år, och lärde mig nya saker. Jag vill med denna utbildningen öppna en egen verksamhet och känner att jag har fått kött på benen. Leila s...
Visa hela
Tina
Jag är väldigt nöjd med min studietid hos Expressas, och skulle varmt rekommendera utbildningen till andra som vill studera till samtalsterapeut. Bra lärare, bra litteratur och snabb återkoppling. Tack än en gång!
Susanne Olsson
KBT-terapeututbildningen har gett mig nyttiga och viktiga verktyg att använda i samtal. Utbildningen har gett mig redskap och kunskaper att stötta människor i bla förändring och att upptäcka sina sårbarheter. Och mina egna. Den ger metoder och kunskaper i personlig utveckling och så mycket mera... För mig har utbildningen kompletterat min tid...
Visa hela
Anna A
Tack för en bra och lärorik utbildning och framförallt ett stort tack till min omtänksamma handledare Marie Gröön för värdefull feedback.
Nöjd!
Omfattande utbildning som tar upp många bra delar. Hade dock önskat att det var uppdelat på fler men mindre delmoment och att man hade kunnat se allt innan och välja ordningen själv inom ett delmoment.
Therese
Jag är supernöjd med mina utbildningar på Expressa. Jag läser i min egen takt, och det är inga problem att komma i kontakt med sin lärare via meddelandefunktionen. Detta upplägg passar mig perfekt!
Madeleine
Snabb respons, bra innehåll och bra lärare!
MarieG
Från dag ett till färdigställd kurs har varit fantastiskt bra, Ett mycket bra och tydligt upplägg. Röd tråd genom allt där jag kunnat använda mig av litteratur samt kunnat komplettera med min egen erfarenhet i utbildningen vilket var syftet. Jag hade dessutom en fantastisk handledare, Leila Dadgar som var snabb i att svara och återkoppla på mina...
Visa hela
Anna Strandberg
Tack för en givande utbildning och nya kunskaper och tack för snabb respons och motiverande feedback.
Sten Granqvist
Att studera på distans var nervöst, tack Expressa och min handledare för att ni gjorde det tydligt och enkelt för mig. Bra innehåll och givande utbildning!
Anne-Marie
Bra upplägg och innehåll. Lyhörd handledare. Tack Expressa
Maria Hollström
En handledarutbildning måste hålla viss kvalitet för att man sedan ska vara redo att ta uppdrag som handledare. En distansutbildning har sina begränsningar, men jag trodde den skulle vara betydligt mer kvalitativ. Den innehöll inga samtal över huvud taget med utbildaren, ingen möjlighet till reflektion. Frågorna som hörde till varje delmoment va...
Visa hela
Gyösh
Väldigt bra kurs jag har fått med djupt och aktuellt innehåll, med kunnig vägledning och individuell anpassning enligt mina behov.
Petra
Jag gillade utbildningen. Enkelt, lätt och intressant. Lärde mig mycket
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön