Expressa Utbildningscenter Auktoriserat utbildningsföretag – Förmedlar samhällsviktig kunskap på distans

Expressa Utbildningscenter har funnits i 11 år och är till för dig som söker utbildningar på distans inom det beteendevetenskapliga och samhällsvetenskapliga fältet. Vi har 11 års erfarenhet av distansutbildningar, vi är bland de första privata aktörerna inom distans och har utbildat många genom åren. Vårt mål är att möjliggöra för den som vill utbilda sig att göra detta i sin egen takt och på de tider det passar i kombination med eventuellt arbete, andra studier, föräldraledighet eller jobbsökande. Utifrån dessa kriterier har vi skapat våra utbildningar som är helt och hållet på distans.

Vi på Expressa Utbildningscenter är stolta över att kunna erbjuda två olika utbildningsvägar för att möta olika behov (onlineutbildningar och distansutbildningar). Oavsett vilket alternativ du väljer, strävar vi efter att ge högkvalitativ utbildning som passar dina individuella mål.

Expressa Utbildningscenter har erhållit ackreditering från IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) som utövare och utbildningsleverantör. IPHM är en prestigefylld organisation som erkänner och stöder högkvalitativa holistiska tjänster och utbildningar. 

Vi erbjuder distansutbildningar inom följande områden:

  • Pedagogik
  • Socialt arbete
  • Terapi
  • Kommunikation
  • Organisation och ledarskap
  • Coachutbildningar
  • Övrigt

Expressa Utbildningscenter är ett godkänt och auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega utbildningsföretagens regler och riktlinjer. 

Distansutbildningar utan fysiska träffar

Utbildningarna är helt på distans, vilket innebär att det inte är några fysiska träffar utan studierna sker via en lärplattform. Detta möjliggör för den som arbetar, är föräldraledig, arbetslös, sjukskriven eller upptagen med annat, att genomföra en utbildning i sin egen takt och på sin fria tid.

Som student hos Expressa Utbildningscenter får du en handledare som ger stöd och feedback under hela din studietid. Utbildarna har ytterst god kunskap och flera års erfarenhet inom vart och ett av våra utbildningsområden.

  • Vill du skapa nätverk med andra studenter samt dela tips och råd?
  • Ta del av inspirerande länkar, exklusivt material och verktyg?
  • Marknadsföra din tjänst för att hitta framtida klienter?

Expressa erbjuder dig som student en unik plattform och mötesplats med många möjligheter. Tjänsten är helt gratis och till för våra studenter som i sin yrkesroll arbetar med viktiga och hjälpande samtal. 


Visa alla utbildningar med Expressa Utbildningscenter

Varför välja Expressa Utbildningscenter?

Eftertraktad utbildning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Utbildningar

Reportage

Anna Peterson har startat eget företag efter sin utbildning på Expressa Utbildningscenter

Anna Peterson har studerat hos Expressa Utbildningscenter. Detta har lett till att Anna har startat ett eget företag och nu arbetar som diplomerad stressterapeut. Företaget heter "InBalance   ̶ stressterapeut och konsult". Yokhana berättar om hur der är att vara socialpedagog

Yokhana Sargezi-Khosroabadi, som studerat till socialpedagog hos Expressa Utbildningscenter, berättar om varför han valde att byta yrke från programmering och byggbranchen till stödpedagog, och om både det utmanande och det roliga med sitt jobb. .Aila Mattila berättar om hur det är att vara Diplomerad Äldrepedagog

Aila Mattila från Enköping har läst den ettåriga utbildningen Diplomerad Äldrepedagog hos Expressa Utbildningscenter. Hon arbetar idag som aktivitetsansvarig på ett särskilt boende, och stortrivs.Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Expressa Utbildningscenter
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Expressa Utbildningscenter

Första Långgatan 21
413 05 Göteborg

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 105 recensioner

Karlito

Är jättenöjd med mitt val, tack för denna möjlighet! Varma rekommendationer till alla som funderar, både innehållsmässigt och kvalitet. Praktiken öppnade upp en ny arbetsplats och nytt jobb med hjälp av denna utbildning. Tack!

Mia

Fick jobb under praktiken och hade hela tiden en engagerad handledare som guidade mig i utbildning och även i arbetslivet. Tack Marie och alla ni andra för ert engagemang i oss studenter!

Nisse

Tack för all kunskap, tack för det lilla extra jag fick och främst tack för att jag kunde slutföra en utbildning jag som aldrig trodde att jag kunde läsa en utbildning, med er fina hjälp och tålamod. Tack för allt.

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 105 recensioner
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Expressa Utbildningscenter, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön