Programvaror - privatundervisning

Avans utbildning
Sammanfattning
Kurser
Östersund
Klassrum
Startdatum: Löpande - Östersund

Programvaror - privatundervisning

Ibland har man helt enkelt inte tid att gå en lång utbildning för att få kunskaperna i ett enda program. Därför erbjuder vi både privatpersoner och företag möjligheten till privatundervisning i diverse olika programvaror. På en halvdag kan man lära sig en hel del och det går att utöka utbildningen helt efter behov. Vid privatundervisning bestämmer du innehållet och upplägg på utbildningen och du får ha en utbildare alldeles för dig själv. Just nu kan vi erbjuda utbildning till bl.a. följande program: - Open Office - Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Access och Outlook) - Microsoft Projekt - Adobe Photoshop - Adobe InDesign - Adobe Dreamweaver - Adobe Illustrator - Visma SPCS Administration - Visma SPCS Tid - Visma SPCS Lön Om du behöver kunskaper i annat program än ovan uppräknat, kontakta Avans utbildning för det är inte omöjligt att vi kan hjälpa dig!

Avans utbildning

Avans är ett lokalt förankrat utbildnings- och konsultföretag och har bedrivit utbildning i 20 år inom många olika yrkes- och ämnesområden. Det som är vår främsta styrka är vår breda kompetens och att vi bedriver verksamhet proffesionellt inom de områden...


Läs mer om Avans utbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Programvaror - privatundervisning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Avans utbildning

Fagerbacken 28
83146 Östersund

Recensioner

Det finns inga recensioner för Programvaror - privatundervisning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Programvaror - privatundervisning från Avans utbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön