Tillämpad fallstudie i säkerhet - Stor

Blekinge Tekniska Högskola
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
20 hp
Deltid
CSN-berättigad
Distans
Startdatum: Höst 2023 - Distans

Tillämpad fallstudie i säkerhet - Stor

Att jobba med säkerhet, antingen genom att säkerställa arbetssätt, modeller, eller principer i produktutvecklingsprocessen, och/eller att realisera säkerhetslösningar av miljöer eller drift, är beroende av praktiskt applicering av den kunskap studenten tillgodogjort sig under utbildning och erfarenhet av arbete. Kursen har som syfte att enskilt eller i grupp identifiera en utmaning relaterat till säkerhet, samt lämna utrymme för studenten att lösa problemet genom tillämpning av senaste teknik, kunskap, principer, metoder och modeller för att på ett kostnadseffektivt sätt säkerställa säkerhetsperspektivet. Kursen syftar till att möjliggöra yrkesverksamma studenter att tillämpa säkerhetsrelaterad kunskap för att lösa praktiska utmaningar som företag har inom ramen för en applicerad kurs där de tillämpar kunskap, löser problem för företag, samt ger möjlighet till lärande och problemlösning i en miljö där studenten stöds av en eller flera mentorer.

Varför välja Blekinge Tekniska Högskola?

Bra kontakter med näringsliv

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildningar

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs minst 120 hp varav minst 90 hp inom det tekniska området och minst 2 års yrkeserfarenhet inom område som är relaterat till mjukvaruintensiv produkt- och/eller tjänsteutveckling (visas exempelvis genom intyg från arbetsgivare).

Blekinge Tekniska Högskola

Blekinge Tekniska Högskola - BTH

BTH är en teknisk högskola – som är mycket mer än teknisk. Vi är en lite mindre högskola som valt att fokusera på ett mindre antal områden där vi verkligen kan skapa förändring och driva utveckling. Centralt är innovation, digitalisering och hållbar...


Läs mer om Blekinge Tekniska Högskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Tillämpad fallstudie i säkerhet - Stor
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Blekinge Tekniska HögskolaRecensioner

Det finns inga recensioner för Tillämpad fallstudie i säkerhet - Stor

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tillämpad fallstudie i säkerhet - Stor från Blekinge Tekniska Högskola, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön