Visa allastudier.se som: Mobil

Studera utomlands - Fristående kurser

California State University Long Beach
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Los Angeles
Från 1 termin upp till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: Löpande - Los Angeles
Studera utomlands - Fristående kurser

Studera utomlands - Fristående kurser

Läs valbara kurser i Kalifornien!

California State University Long Beach - en skola du kommer trivas på
California State University Long Beach är rankat som ett av USA:s ledande statliga universitet och är ett av de absolut bästa i Kalifornien. Här finns omkring 37 000 studenter från ungefär 100 länder vilket skapar en dynamisk och livlig atmosfär. Det här är helt enkelt en skola där man trivs!

Studera i Kalifornien - Livet på sidan om skolan
Förutom hög nivå på utbildningen har du på CSU Long Beach också några av Kaliforniens bästa stränder runt hörnet, inte minst om du gillar att surfa. När du pluggar på “The Beach” som universitetet kallas kan du räkna med 345 soldagar om året.
Long Beach är en egen välmående stad i södra Los Angeles-området och här har du förutom den långa stranden med just namnet Long Beach nära till några av Los Angeles bästa och trevligaste stränder som exempelvis Huntington Beach, Redondo Beach och Newport Beach i Orange County.

Varför ska du studera på CSU Long beach?
4 skäl att studera på CSU Long Beach:

 • Ett av USA:s ledande statliga universitet.
 • Bo i den fina, avslappnade södra delen av Los Angeles-området.
 • 9 km lång strand som erbjuder surfing i världsklass. Flera av Los Angeles finaste stränder i närheten.
 • Ett av Kaliforniens finaste campus med trevlig stämning och mycket aktiviteter.

Livligt, modernt campus och nära till allt
CSU Long Beachs campus är både stort och fint och Blueberrys studenter stortrivs! Förutom att utbudet av aktiviteter är stort på campus finns det desstuom flera pooler samt beachvolleyballplaner. Självklart finns även fina tennisbanor samt en stor, supermodern träningsanläggning där du som student gratis kan träna. Skolans pyramidformade arena är ett riktigt landmärke som man ser från långt håll och här skriker studenterna ”Go Beach” när det är dags för match. Missa inte det!

Från campus till stranden & staden
Från campus går det en direktbuss som tar dig ner till den nästan milslånga stranden på några minuter. Det tar inte heller alls lång tid att cykla eller gå ner till stranden. Vill du åka till Downtown Los Angeles eller till exempelvis Santa Monica, Venice Beach eller Hollywood går det smidigt att ta sig dit också.

Utbildningar på CSU Long Beach
Det finns ett brett utbud av program och kurser du kan läsa. Programmet Study Abroad at The Beach är speciellt framtaget för internationella studenter och passar perfekt för dig som vill studera 1 eller 2 terminer.
I samarbete med CSU Long Beach erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

 • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
 • Bachelor’s Degree –  4 år.
 • Master’s Degree – 1 till 2 år. 

Ansökan och behörighet
För att bli antagen till Study Abroad på CSU Long Beach ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Söker du till något av skolans degree-program krävs det att du gör TOEFL eller IELTS.

Ansökan
Du skickar in din ansökan till Blueberry via ett formulär på deras hemsida. Efter det så kontaktar de dig och går sedan vidare med ansökningen till skolan. 

Utbildningar på California State University Long Beach
På California State University Long Beach kan du välja att studera Study Abroad-terminer, Bachelor Degrees och Master Degrees inom bland annat följande ämnesområden:

 • Art
 • Business
 • Design
 • Engineering
 • Fashion
 • Finance
 • Hospitality Management
 • Nutrition

Study Abroad – 1 till 2 terminer
Som Study Abroad-student på CSU Long Beach kan du välja bland ett stort utbud av fristående kurser att studera under en eller två terminer. Detta är perfekt för dig som vill prova på att studera på ett amerikanskt universitet en kortare period eller läsa kurser till ditt svenska program utomlands. Study Abroad-programmet på CSULB heter Study At The Beach och erbjuder fristående kurser inom de flesta fakulteten.

Bachelor’s Degree – 4 år
Du kan välja att studera en hel utbildning bland ett brett utbud av program och kurser under fyra år på CSU Long Beach. Det går att välja bland ett stort antal Majors (huvudinriktningar). Vissa utbildningar tillåter en kombination av både en Major och en Minor.

Master’s Degree – 1 till 2 år
CSU Long Beach erbjuder högre utbildningar, Master Degrees. Dessa vänder sig till dig som redan har en högskoleutbildning och vill utöka dina kunskaper på en högre nivå.

California State University Long Beach

California State University Long Beach

På California State University Long Beach i Los Angeles får du hög nivå på utbildningen och några av Kaliforniens bästa stränder runt hörnet. När du pluggar på “The Beach” som universitetet kallas kan du räkna med 345 soldagar om året....


Läs mer om California State University Long Beach och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Studera utomlands - Fristående kurser
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

California State University Long Beach

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående kurser från California State University Long Beach, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Studera utomlands - Fristående kurser

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: