Visa allastudier.se som: Mobil

Studera på Griffith College

Griffith College grundades 1974 och är Irlands största privata institution med campus i Dublin, Limerick och Cork. De har sedan dess etablerat ett växande internationellt rykte för studenters framgång både under och efter studietiden. Idag studerar 7000 studenter på skolan varav 1400 är internationella och huvudcampus ligger i huvudstaden Dublin.

På Griffith College har du möjligheten att studera utbildningar som utmärker sig inom en lång rad av ämnen som Design, Music and Multimedia, Journalism and Media Communication, Business, och Computing. Många tidigare studenter har framgångsrika karriärer både nationellt och internationellt inom sina områden.

4 skäl att studera på Griffith College

  • Framstående utbildningar inom många olika intressanta ämnesområden.
  • Prisvärda utbildningar som kan täckas helt med CSN.
  • Stark arbetsmarknad med europeiska huvudkontoren för bland annat Google, Facebook, Airbnb och Microsoft.
  • Du studerar centralt beläget i mysiga Dublin med utmärkt studentliv.

Utbildningar för framtiden

Med internationellt erkända program, utmärkta studieresurser för studenter att ta del av, och få studenter per lärare, ger Griffith College utbildningar som förbereder dig för din framtida karriär. Griffith College populäritet bland internationella studenter innebär att det är det perfekta valet för dig som vill studera i en internationell och stimulerande miljö samtidigt som du upplever allt Dublin och Irländsk kultur har att erbjuda.

Tre campus med unik atmosfär och historia

Griffith College har sitt huvudcampus i centralaDublinmen har också campus i städerna Cork och Limerick.

På campus i Dublin har du nära till allt staden har att erbjuda så som kultur, nöjen, mat, shopping, irländska pubar. Dublin har dessutom en mycket stark arbetsmarknad att ta del av, här har många av världens största företag sina europeiska huvudkontor, bland annat finner du Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Airbnb och eBay i Dublin.

Cork är en stad fylld med sociala evenemang och årligen hålls filmfestivaler och nöjeslivet är igång året av det välkända irländska publivet, konstkultur och sevärdheter. Skolans campus är beläget med gångavstånd tillSt. Patricks Streetsom flera gånger vunnit pris som Irlands bästa shoppinggata. Här är du nära vattnet, caféer, butiker och mysiga matställen.

Limerick ligger i mitten av Irland och är därmed perfekt placerat för att du som student sa kunna ha alla möjligheter att upptäcka hela landet med staden som utgångspunkt. Limerick är, liksom de flesta irländska städer, känt för sina pubar men staden har även ett brett kulturliv. De är vidare kända för att ha några av Irlands starkaste rugbytraditioner.


Visa alla utbildningar med Griffith College

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Griffith College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Griffith College

S Circular Rd
Saint Catherine's
D08 V04N Dublin 8

Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Recensioner

Det finns inga recensioner för Griffith College

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Griffith College, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön