Kandidatexamen - Praktisk filmproduktion

Met Film School London
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
London
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: september 2023 - London
Praktisk filmproduktion

Kandidatexamen - Praktisk filmproduktion

Studera praktisk filmproduktion i London!

Bachelor of Arts in Practical Filmmaking på MetFilm School London är den mest intensiva och praktiska i sitt slag i Storbritannien. Det underbara är att du som student kan välja om du vill studera utbildningen på 2 eller 3 år. 

Som student på denna utbildning (BA (Hons) Practical Filmmaking) får du kunskap och erfarenhet inom alla olika områden av filmskapande, såsom manusskrivande, producering, regisserande, kamera och ljussättning, och redigering. Du får chansen att utveckla både kortfilmer, faktamaterial, och längre produktioner för film, TV och webben. Av de som examinerats från utbildningen har 82% fått jobb inom kreativa industrin. 

Utbildningen syftar till att ge studenter och färdig examinerade personer färdigheter och erfarenheter som är eftertraktade på arbetsmarknaden. Specifikt satsar MetFilm School London på att erbjuda en utbildning med följande inriktning.

  • Studenterna får den kreativa, redaktionella och tekniska kompetens som krävs för TV-produktion.
  • Du kommer att få fördjupad erfarenhet av att leda flera olika kameror i TV-studios, en färdighet som enligt BBC saknas i många länder inklusive Storbritannien.
  • Kursen syftar till att ge en överblick över tagning, produktion, finansiering, lagstiftning, reglering och distributionsstrukturer.

Förkunskaper

För att bli antagen till Met Film School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A och B/5 och 6 alternativt IELTS engelska test med resultatet 6.5 och åtminstone 5.5 poäng på varje del för kurser på grundnivå.

Met Film School London

Met Film School lever och andas film

Välkända filmskolan Met Film School i London håller mycket hög standard. Här får du exceptionellt bra filmutbildningar med en väl genomtänkt kombination av praktik och teori. Met Film School är inte bara en skola, den är en del av Met...


Läs mer om Met Film School London och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen - Praktisk filmproduktion
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen - Praktisk filmproduktion

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Praktisk filmproduktion från Met Film School London, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön