Visa allastudier.se som: Mobil

Diplomutbildning i digital marknadsföring

The Left Bank School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Melbourne, Sydney
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Melbourne
mars 2022

Sydney
mars 2022

Melbourne
juli 2022

Sydney
juli 2022
Diplomutbildning i digital marknadsföring

Diplomutbildning i digital marknadsföring

Vill du bli proffs på digital marknadsföring? 

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med digital marknadsföring i framtiden. Skolan har utformat sin Digital Marketing-utbildning för att passa studenter som vill ha en praktisk utbildning med nära koppling till branschen. Du kommer få lära dig av yrkesverksamma lärare som är aktiva i branschen och som jobbar med varumärken som exempelvis MTV, Sony music, Universal Music, PlayStation Australia, Virgin Media UK.

För att studenter på The Left Bank School ska få insikt i hur marknadsföringsbranschen fungerar i praktiken har de skapat ett Client-Connect program för företag och organisationer. Företagen får här möjlighet att lämna in en beskrivning av sitt företag, sin nuvarande digitala marknadsföringsstrategi och deras mål för framtiden för att få hjälp av studenter på Left Bank School. Studenterna får som en del av utbildningen i uppgift att lösa företagets utmaningar och ge förslag på hur de kan stärka sin digitala närvaro och marknadsföringsstrategi. Studenternas konkreta förslag presenteras för företaget som ger feedback. Om studenternas strategi får godkänt sammankopplas studenten och företaget och studenten har då möjlighet att arbeta vidare på projektet tillsammans med företaget. Detta ger studenter unika erfarenheter från branschen redan under utbildningen.

Förkunskaper

För att bli antagen till The Left Bank School i Sydney eller Melbourne ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5 (ingen del under 5.0) eller en visa upp ett TOEFL-test med minst 62 (minst 14 i varje delprov).

OBS! Studenter behöver ta med sig en egen laptop för att kunna delta i studierna.

The Left Bank School

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

The Left Bank School i Sydney och Melbourne i Australien är specialiserade inom Digital Marketing, SEO, Content och Sociala Medier. The Left Bank School är en del av den ledande kreativa och digitala skolan Academy of Information Technology som har utbildat studenter från hela världen...


Läs mer om The Left Bank School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Diplomutbildning i digital marknadsföring
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

The Left Bank School

Recensioner

Det finns inga recensioner för Diplomutbildning i digital marknadsföring

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning i digital marknadsföring från The Left Bank School, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön