Ta chansen att studera utomlands i Barcelona, en av Europas trendigaste kultur- och nöjesmetropoler som dessutom har sandstrand mitt i stan. Universitat Autònoma de Barcelona med sina storslagna byggnader är känt för sin akademiska kvalitet och forskning. Det är samtidigt ett ungt och dynamiskt universitet som har placerat sig på en slående 23:e plats på rankingen The Times Higher Education 100 Under 50 som rankar unga universitet. Skolan räknas som ett av världens 200 bästa universitet.

Tre campus i Barcelona

Om du väljer att läsa ett Study Abroad-program (fristående kurser) på engelska är undervisningen förlagd till Sant Pau Campus och det nya Eixample Campus. Båda campusen ligger centralt i Barcelona och Sant Pau är inrymt i det vackra Art Nouveau-huset Casa Convalescència. Det finns även ett Study Abroad-program på spanska, då läser du på Bellaterra Campus som är universitetets stora huvudcampus och omgivet av stora grönområden, cirka 30 minuter med pendeltåg från citykärnan.

Visa alla utbildningar med Universitat Autònoma de Barcelona

Utbildningar

Högskola / Universitet
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Ekonomi Utbildningsform Längd Ort
Studera utomlands - Fristående kurser Klassrum Barcelona
Kommunikation / Media
Sommarkurser – 6 veckor Klassrum 6 veckor Barcelona
Språk
Engelska
Utlandsstudier på engelska - Fristående kurser Klassrum Barcelona

Kontaktuppgifter

Universitat Autònoma de Barcelona

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner

Student

Om man inte har alltför höga förväntningar på utbildningsnivån så är det bra. Det är lite sådär lagom ansträngande och man känner alltid att man hänger med. Lärarnas engelska nivå är dock lägre än vad man kanske är van vid i Sverige.**

Student