Visa allastudier.se som: Mobil

Exportförsäljning - interkulturellt affärsmannaskap

Exportakademien
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Jönköping
Svenska
Startdatum: Löpande - Jönköping

Exportförsäljning - interkulturellt affärsmannaskap

Med det andra året utomlands (Kina) ges du som studerande en unik möjlighet att införskaffa dig kunskap och erfarenhet i vad det innebär att verka på världens snabbast växande marknad, Kina.

Internationellt fokus - Redan från start kommer du att få träffa både svenska och utländska personer från affärsvärlden med erfarenhet av internationell handel. Den internationella fokusen kommer av naturliga skäl för intag HT11 att vara inriktad mot i första hand Asien och Kina.

Export på riktigt - Under utbildningens praktikperioder (LIA) kommer vikten att läggas på verklighetsbaserat lärande. Du kommer enskilt eller i grupp att kunna genomföra både egna case eller av företag tilldelade projekt och ta del av försäljningsprocesser ifrån den globala marknaden.

Framtida karriär - Efter avslutade studier kommer du som studerande att besitta kompetens för att kunna arbeta med strategisk försäljning och etablering på en internationell marknad. Utbildningen ges av Tekniska Högskolan i Jönköping i samarbete med Exportakademien.

Förkunskaper

Svensk gymnasieutbildning eller motsvarande

Examen & Intyg

Kvalificerad Yrkeshögskoleexamen

Exportakademien

Exportakademien

Exportakademien erbjuder kurser och utbildningar som verkar för att lyfta fram ett modernt och interkulturellt affärsmannaskap, för att främja svensk utrikeshandel och då export i synnerhet. Exportakademien ger både egna och i samarbeten med skola och näringsliv eftergymnasiala kurser och...


Läs mer om Exportakademien och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Exportakademien

Högskoleområdet Gjuterigatan 5
55318 Jönköping

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön