Visa allastudier.se som: Mobil

Stora Konstkursen

Folkuniversitetet
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Startdatum: Löpande - Stockholm

Stora Konstkursen

Vill du prova på teckning, måleri, skulptur och grafik? Då är Stora Konstkursen något för dig! Här får du arbeta med olika tekniker och verktyg samt utveckla din färg- och formkänsla. Vi arbetar med olika gestaltningsproblem och ger dig de stöd du behöver för att stegvis utveckla ditt bildspråk. Tyngdpunkten ligger på måleri och du får måla såväl efter modell som stilleben.

Stora Konstkursen är utmärkt för dig som behöver arbetsprover för att studera vidare inom kreativa ämnesområden som konst, mode, design eller konsthantverk. Utbildningen löper över en termin och du har sedan möjlighet att bygga på med ytterligare en termin. Stora Konstkursen passar också dig som drömmer om att uttrycka dig konstnärligt eller vill utveckla din egen kreativitet för nöjes skull. Förutom att lära dig grunderna inom teckning, måleri, skulptur och grafik får du teoretiska kunskaper i färglära och bildkomposition.

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. På Folkuniversitetet i Stockholm kan du välja bland tusentals kurser och föreläsningar. Vi driver även Konst- och kulturutbildningar...


Läs mer om Folkuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön