Magisterprogram i Energieffektivt byggande

Högskolan Dalarna
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Borlänge, Distans
60 hp
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Borlänge
Höst 2024
2024-04-15

Distans
Höst 2024
2024-04-15

Magisterprogram i Energieffektivt byggande

Vi behöver minska klimatavtrycket för byggnader genom energieffektiviseringar och skapandet av en hållbar infrastruktur. Detta magisterprogram ger dig de aktuella verktygen som krävs för att vara med och utforma hållbara byggnader och bidra till klimatomställningen.

Expertis inom hållbart byggande

Detta magisterprogram har utvecklats från Högskolan Dalarnas omfattande forskning inom bygg- och energiteknik. Det syftar till att ge dig de färdigheter som krävs för att kunna arbeta för att sänka byggnaders koldioxidavtryck under hela livscykeln.

Programmet introducerar dig till innovativa designkoncept och nya tillvägagångssätt som hjälper till att hantera både nuvarande och framtida miljö- och samhällsutmaningar.

Vi erbjuder ett nätbaserat program som går parallellt med vårt campusprogram och skapar flexibilitet för studenter som vill plugga från annan ort i Sverige. Du kan följa de flesta lektionerna i realtid hemifrån eller titta på inspelningar när det passar. Alla är välkomna att delta på campusundervisningen i den mån man har möjlighet. Vid ett fåtal tillfällen förväntas man delta på laborationer eller liknande på campus.

Förkunskaper

För att vara behörig behöver du ha en kandidatexamen med huvudämne inom ett område relaterat till bygg-, energiteknik eller arkitektur. Eftersom programmet ges på engelska måste du också bevisa att dina kunskaper i både talad och skriftlig engelska är tillräckliga.

Examen & Intyg

Programmet ger dig en Master of Science Degree (60 Credits) in Energy Efficient Built Environment

Högskolan Dalarna

Välkommen till Högskolan Dalarna

Högskolan Dalarna har 14 000 studenter och 820 anställda. Ungefär 11 000 studenter vid lärosätet studerar nätbaserat på distans. Högskolan Dalarna ligger i framkant gällande studier på distans och nätbaserad undervisning. Högskolan Dalarna har ett brett utbildningsutbud både på grundnivå och...


Läs mer om Högskolan Dalarna och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Magisterprogram i Energieffektivt byggande
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Magisterprogram i Energieffektivt byggande

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Magisterprogram i Energieffektivt byggande från Högskolan Dalarna, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön