Tillämpad Deep Learning med PyTorch

Högskolan i Halmstad
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Tillämpad Deep Learning med PyTorch

Kursen är för yrkesverksamma och ingår i programmet MAISTR (hh.se/maistr) där du som deltagare kan läsa hela programmet eller enstaka kurser. Kursen ingår i kursspåret maskininlärning och ges på distans på engelska. Kursens huvudsakliga innehåll handlar om tekniker för att analysera, skapa och implementera deep learning modeller. Kursen är uppdelad i två kursmoment, 2,5 hp vardera, teori och praktik. Den teoretiska delen täcker grundläggande egenskaper hos den flerlagriga perceptronen, faltningsnätverk, återkopplade nätverk, klassificering och regression med stora datamängder samt generativa adversarial networks för att skapa nya data. Den praktiska delen täcker grundläggande programmering med PyTorch, bild- och semantisk segmentering med faltningsnätverk, prediktion av nya bilder i en sekvens samt bildgenerering med generativa adversarial networks.

Förkunskaper

Kandidatexamen i datateknik eller Högskoleingenjörsexamen i datateknik inklusive 7,5 hp programmering och 7,5 hp matematik. Engelska 6. Undantag ges för kravet på svenska.

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad – här börjar framtiden

Högskolan i Halmstad bildades 1983 och har cirka 10 000 studenter. Välj mellan ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå och över 130 fristående kurser. Högskolan i Halmstad är en innovativ högskola och passar dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt....


Läs mer om Högskolan i Halmstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i HalmstadRecensioner

Det finns inga recensioner för Tillämpad Deep Learning med PyTorch

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön