Visa allastudier.se som: Mobil

Administration 2

InfoKomp Vuxenutbildning
Sammanfattning
Komvux
Distans
Svenska
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Administration 2

Administration 2, ADMADM02, 100 poäng kan ses som en fördjupningskurs till Administration 1. Dock finns det inget krav på att du ska ha läst Administration 1, du kan även ha inhämtade kunskaper och erfarenheter sedan tidigare.
Kursen har ett brett och spännande innehåll och ger dig en bra inblick i arbetet inom kontors- och administrationsområdet. Oavsett vad du tänker göra efter avslutad kurs, så är jag säker på att dina inhämtade kunskaper kommer till nytta. Administration har egentligen alltid funnits med då haft lite andra benämningar och få områden har genomgått så genomgripande förändringar som det administrativa. Kursen ger dig ökad kompetens inom administration och för det moderna arbetslivet. De administrativa funktionerna i ett företag eller organisation ska fungera som en ryggrad och ett stöd för den egentliga verksamheten. Tänk dig ett företag utan en fungerande ekonomi- eller personalfunktion? det kommer inte att fungera! Än en gång, välkommen till en mycket spännande kurs, nu sätter vi igång!

InfoKomp Vuxenutbildning

Infokomp har en positiv människosyn. Vi utgår från att alla kan lära och ta ansvar för sitt lärande. Den bärande tanken i Infokomp:s pedagogik är därför det livslånga och livsvida lärandet. Vi vill att kunskap ska bidra till en fördjupad...


Läs mer om InfoKomp Vuxenutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Administration 2
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

InfoKomp VuxenutbildningRecensioner

Det finns inga recensioner för Administration 2

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Administration 2 från InfoKomp Vuxenutbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön