Receptions- och konferensservice

InfoKomp Vuxenutbildning
Sammanfattning
Komvux
Distans
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Receptions- och konferensservice

Receptions- och konferensservice, ADMREC0, 100 poäng kan ses som en fördjupningskurs till Administration 1 och 2. Dock finns det inget krav på att du ska ha läst Administrationskurser innan du ger dig hän den här kursen.

Kursen riktar sig till service inom både konferens och reception och via den bredd så har du sedan stora möjligheter att finna just "ditt" intresseområde. Flera saker har de olika delområdena gemensamt och det är ju service men även gängse metoder, hjälpmedel och marknaden i sig hänger väl samman. Kursen är uppbyggd kring en hel del praktiska moment då just service handlar om praktiskt arbete.

Mötesindustrin är en del av turistnäringen, världens största näring, och kan i stora drag delas in i tre delar: kongresser, mässor och konferens. Så det är en spännande och internationell bransch du nu ger dig in i. De olika delarna skiljer sig åt visserligen men de har alla också gemensamma nämnare, exempelvis att ge service till andra människor.

I denna kurs kommer vi att hantera alltifrån vart och hur man gör sina val av ställen man vill hålla sitt möte på, till de mer konkreta verktyg du behöver ha för att kunna arbeta professionellt. Numera ligger även Receptionsservice kopplat till denna kurs och det är bra, mycket bra till och med. För som jag redan påtalat, så handlar all mötesindustri om service och då är det naturligt att du även får möjlighet till kunskap inom just receptionistarbetet. Idag är många tjänster inom området mixade och då är det synnerligen bra att du fått med dig kunskap från flera delar.

InfoKomp Vuxenutbildning

Infokomp har en positiv människosyn. Vi utgår från att alla kan lära och ta ansvar för sitt lärande. Den bärande tanken i Infokomp:s pedagogik är därför det livslånga och livsvida lärandet. Vi vill att kunskap ska bidra till en fördjupad...


Läs mer om InfoKomp Vuxenutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Receptions- och konferensservice
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till utbildaren

InfoKomp VuxenutbildningRecensioner

Det finns inga recensioner för Receptions- och konferensservice

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Receptions- och konferensservice från InfoKomp Vuxenutbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön