Undersköterska Nacka

Institute af Lärande
Sammanfattning
Komvux
Distans, Nacka
Kommande starter

Plats & start


Nacka
Löpande

Distans
Löpande

Undersköterska Nacka

Vård- och omsorgsprogrammet – Undersköterska i Nacka. Vi har utbildningslokaler i Fisksätra och Nacka Strand.

Undersköstekeutbildning på distans eller i klass
Vård- och omsorgsprogrammet ger en undersköterskeutbildning för dig som vill arbeta inom vården som undersköterska, personlig assistent eller skötare i psykiatrisk vård.

Du väljer först de gemensamma kurserna. De finns som två kurspaket, bas 1 och bas 2.  Sedan väljer du i samråd med din lärare fördjupningskurser till den inriktning du önskar. De flesta arbetsgivare kräver att du har läst 1350-1500 gymnasiepoäng för att du ska få jobb som undersköterska.

För heltidsstudier bruka man räkna med att man läser 100 poäng per månad.  Det innebär att du kan kan börja arbeta som undersköterska efter 12-15 månader.

Tillsammans med din lärare gör du en individuell studieplan där du är med och bestämmer din studietakt. Det är möjligt att läsa både långsammare och snabbare.

Du kan också välja att läsa enstaka kurser från alla våra utbildningar för att till exempel fördjupa eller komplettera din kompetens.

Vi är lyhörda för dina önskemål och du väljer studieform. Heltid eller deltid. Antingen på distans eller vanlig klassrumsundervisning.

Institute af Lärande

Institute af Lärande är en idéburen organisation som är inte ingår i någon stor skolkoncern.  Grundarna  Peter Sedell och Masoud Zadeh leder och utvecklar verksamheten tillsammans med sina medarbetare för att ge en utbildning av högsta kvalitet.Den bärande idén är vi...


Läs mer om Institute af Lärande och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Institute af Lärande

Brantvägen 3
133 42

Recensioner

Det finns inga recensioner för Undersköterska Nacka

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön