Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Processtekniskt projekt

Karlstads universitet, i Karlstad
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Processtekniskt projekt

Undervisningsformerna är föreläsningar och handledning. Kursen innefattar följande moment: Projektledning: Projektmål och ett projekts typiska livscykel. Projektets omgivning och intressenter. Projektplanering.Eget arbete med ett tekniskt projekt med koppling till hållbar utveckling: Formulering av projektplan inkluderande planerad resursanvändning baserat på direktiv från projektägare. Genomförande av projektet i enlighet med framtagen projektplan. Progressrapportering inkluderande verklig resursanvändning i relation till projektplanen. Slutrapportering av projektet.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Karlstad

Förkunskaper

120 hp inom ett civilingenjörsprogram, varav Kemiteknik 7,5 hp eller motsvarande processtekniska grundkunskaper. Motsvarandebedömning kan göras.
Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...

Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Highlights