Tekniker för AI

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Tekniker för AI

Kursen fokuserar på utmaningar och koncept relaterade till software engineering-aspekter i artificiell intelligens-baserade system. Kursen tillhandahåller kunskap och stöd för att lyckas med implementation av AI-system. Kursen adresserar livscykeln för AI-system ur ett software engineering-perspektiv inom kravhantering, design, implementation, testning och underhåll. Utöver det förklarar kursen implementationsproblem inom arbetsflödet för ett ML-system i produktion, inklusive kontinuerlig integration (CI) och kontinuerlig leverans (CD) för ML-modeller. Kursen täcker frågor inom maskininlärningsoperationer (MLOps), lämpliga sätt att skapa integrerade system, och de arkitekturella avvägningar som behöver göras inom utrullningssystemen. Slutligen täcker kursen kvalitetskontroll (QA) inom MLOps för sådana system.

Förkunskaper

Gymnasiets engelska 6 eller motsvarande. Varit registrerad på Grunderna inom AI och optimeringstekniker 7.5 hp och Distribuerade system och molntjänster 7.5 hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Tekniker för AI

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön